Rămâi conectat

Sport

FOTO | Jucătorii de la Tenis Club Sun Alba Iulia, remarcaţi la Cupa Alpa de la Deva

Bera Larisa

Publicat

în

FOTO | Jucătorii de la Tenis Club Sun Alba Iulia, remarcaţi la Cupa Alpa de la Deva

Jucătorii albaiulieni de la Tenis Club Sun sărbătoresc din nou victoriile obţinute la competiţia de tenis de câmp Cupa Alpa ediția XII, desfăşurată la Deva în judeţul Hunedoara.

Citește și: VIDEO: Antrenorul Daniel Tătar, cu ochii în lacrimi după promovarea cu CIL Blaj în Liga 3: „În memoria tatălui meu! A promovat și el în ’86”

La categoria 14 ani fete, simplu, Brândușa Dumitru a obținut locul 1, iar colega sa Chrissa Moldovan a cucerit locul 2 la aceeași categorie. De asemenea, Brândușa Dumitru și Chrissa Moldovan au avut o performanță excelentă și la dublu, obținând locul 2.

La categoria 14 ani băieți, dublu, David Chiorean, împreună cu partenerul său Darius Petric, de la Clubul Sportiv Helios Timișoara, a luat locul 1.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Blajul devine capitala voleiului european juvenil: Găzduiește Campionatul European de Volei Feminin, under 18. PROGRAMUL meciurilor

Bera Larisa

Publicat

în

Blajul devine capitala voleiului european juvenil: Găzduiește Campionatul European de Volei Feminin, under 18. PROGRAMUL meciurilor România găzduiește între 1 și 13 iulie, la Blaj, Campionatul European de Volei Feminin, sub 18 ani, o competiție care va reuni la start speranțele voleiului european și mondial. Cele mai bune 16 echipe din Europa, la această categorie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea