Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO | Întâlnire de suflet a foștilor inspectori școlari după mai bine de 30 de ani

Unirea Ziarul

Publicat

în

Întâlnire de suflet a foștilor inspectori școlari după mai bine de 30 de ani

La sfârșitul săptămânii trecute, la un local din Alba Iulia s-a desfășurat o emoționantă întâlnire de suflet a foștilor inspectori școlari, colegi în cadrul Inspectoratului Școlar Județean în perioada 1991 – 1998.

Au răspuns prezent următorii profesori: Brândușa Pencu – fost inspector școlar general, care a condus cu competență și profesionalism IȘJ Alba până în primii ani de după 1989, pr. Doru Gheaja, Nicolae Nistor, Ironim Șerbu, Ioan Marinescu, Rodica Comșa, Rodica Cristea, Elena Chircu, Maria Romitan, Gabriela Secară și Claudia Cucu, Marian Muntean și Dumitru Panțaminunându-se cum și-a lăsat trecerea timpului amprenta peste fizionomia fiecăruia dintre ei.

În jurul mesei festive, foștii inspectori școlari au depănat amintiri din perioada în care au activat la IȘJ Alba, discutând despre inspecțiile curente și speciale sau organizarea unor acțiuni de perfecționare, olimpiade școlare, cum ar fi Olimpiada Națională de Geografie, concursuri etc.

Citește și: IŞJ Alba: Prima întâlnire cu presa a noilor inspectori şcolari generali

Având în vedere că majoritatea dintre foștii inspectori școlari sunt acum pensionari, s-au întrebat de starea de sănătate, dar au vorbit și despre realizări, familie, copii, nepoți etc.

Părintele Doru Gheaja, inspector școlar de religie, o specialitate nou-înființată, cu vocea sa inconfundabilă, și-a încântat foștii colegi de serviciu cu cântări religioase și laice, fiind aplaudat cu generozitate de către ceilalți inspectori școlari. În memoria celor câțiva foști colegi care între timp au trecut la cele veșnice a fost păstrat un moment de reculegere.

„Totul s-a desfășurat într-o atmosferă plăcută, ne-am simțit bine și ne-am promis unii altora că anul viitor ne vom întâlni iar”, ne-a declarat prof. Elena Chircu, fost inspector școlar de limba și literatura română în acea perioadă. La mulți ani sănătoși și frumoși!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la un garaj din Ocna Mureș: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU la un garaj din Ocna Mureș: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu a izbucnit sâmbătă noaptea, în jurul orei 22.00, la o anexă gospodărească din Ocna Mureș. Intervin pompierii cu trei autospeciale. Citește și: INCENDIU la o locuință din Stremț: Intervin pompierii cu trei autospeciale Detașamentul de pompieri Aiud intervine cu trei autospeciale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea