Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Inaugurarea Centrului de zi – Clubul membrilor CAR Credit Teiuş. Vezi cine au fost câştigătorii primului concurs de şah

Alexandra Mates

Publicat

în

CAR Credit Teiuş a inaugurat, weekend-ul trecut, Centrul de zi – Clubul membrilor CAR Credit Teiuş, un spaţiu amenajat dedicat membrilor CAR, vârstnicilor şi nu numai, în care aceştia îşi pot petrece timpul liber într-un mod plăcut, participând la diverse acţiuni, cursuri, jocuri, concursuri, ş.a.

La evenimentul care a fost inclus în cadrul programului Zilelor Oraşului, au participat alături de primarul Mirel Hălălai, senatorul Alexandru Pereş, deputatul Clement Negruţ, , comisarul şef al Gărzii de Mediu Alba – Dănuţ Hălălai,  directorul general al DGASPC Alba – Chirilă Sorin Valerian, membri ai CAR Credit, locuitori ai oraşului, preoţi, reprezentanţi de la CARP Deva, CAR C.F.R. Comăneşti, CAR Faur Bucureşti şi CAR Iproeb Bistriţa.

Un sobor de preoţi  (Bretoiu Ştefan, Borza Florean, Lascu Petru, Hoca Ioan, Tuluş Călin şi Bucurenciu Silviu, dr. Başnău Rodica) a oficiat slujba de sfinţire a Centrului, după care s-a adresat invitaţilor Mircea Olariu, preşedintele CAR  Credit Teiuş, care a apreciat efortul depus de Florin Bota în amenajarea obiectivului. Acesta a remarcat faptul că, în cei 8 ani de activitate, CAR Credit Teiuş a adunat aproape 6000 de membri, luptându-se pentru primul loc la nivel naţional, în privinţa fondului social dar şi a membrilor.

De asemenea, cei prezenţi au avut ocazia de a asista la un program artistic oferit de Ansamblul 60 Plus Centrului de zi pentru vârstnici din Alba Iulia şi doamna Goţia Cornelia.

Centrul de zi oferă vârstnicilor şi nu numai prilejiul de a-şi petrece timpul liber într-un mod plăcut: au acces la internet, televizor, sală de lectură, pot învăţa limba engleză, pot juca table, şah, sau rummy şi să participe la acţiuni de prevenţie medicală.

La doar o zi de la inaugurare, Concurs de şah pe categorii de vârstă

Duminică, 1 septembrie, CAR Credit Teiuş, în parteneriat cu Primăria oraşului Teiuş, a organizat cea de a VII-a ediţie a Concursului de şah, în spaţiile Centrului de zi – Clubul membrilor CAR Credit Teiuş, proaspăt inaugurat. Un număr de 29 participanţi, cu vârste cuprinse între 7 şi 76 de ani s-au luptat pentru a urca pe primul loc pe podium. Iată câştigătorii pe secţiuni:

La Open General locul I a fost ocupat de Adrian Sechereş, locul II, la numai 7 ani Ţâmpea Radu, locul III –  Alexa Laura Maria.  La categoria „Veterani”, pe prima treaptă a podiumului a urcat domnul Mircea Cepoiu, locul II a fost ocupat de domnul prof. Sabin Borşia iar  locul III de domnul Opriş Ioan. La  categoria Juniori locul I a fost de Raul Ignea Mihail, locul II de Marius Cristian Udrea iar locul III de Victor Eşanu. La categoria Junioare: locul I –  Miclea Ozana Ştefana, locul II –  Eşanu Monica, locul III –  Trif Alexandra.

Câştigătorii au fost premiaţi pe scena amenajată în contextul Zilelor Oraşului Teiuş, de către doamna Emilia Man – director economic al CAR Credit Teiuş, împreună cu primarul localităţii, dr. ing. Mirel Vasile Hălălai.

[nggallery id=178]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

11 iulie 2024 | Întreruperi de curent la Vinerea, pe mai multe străzi. Se vor executa lucrări de modernizare la linia electrică de 20 KV Cugir-Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

11 iulie 2024 | Întreruperi de curent la Vinerea, pe mai multe străzi. Se vor executa lucrări de modernizare la linia electrică de 20 KV Cugir-Sebeș Joi, 11 iulie 2024, se întrerupe curentul electric pe anumite străzi din Vinerea, pentru realizarea de lucrări de modernizare la linia electrică. Citește și: DEER – Sucursala Alba anunță […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea