Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: George David Cozma (Atletich Aiud) – campion național în proba de 800 de metri, cadeți | Albert Zaharia (LPS Alba Iulia) – bronz la 3000 metri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rezultate exelente reușite de atleții din Alba la București, la Campionatele Naționale Under 16, atletism, cadeți, unde au fost cucerite 3 medalii, un ade aur, una de argint și una de bronz. Astfel George David Cozma (Atletich Aiud) a devenit campion național al probei de 800 de metri cu rezultatul de 2:04.46. Elevul antrenorei Ioana Bozdog a cucerit a doua sa medalie la această ediție, după argintul adjudecat ieri, în proba de 1500 de metri.

„Băiatul nostru confirmă, a luat două medalii, este de doi ani campion național, face parte din lotul României pentru FOTE. Felicitări„, a transmis Ioana Bozdog.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

O surpriză plăcută a oferit-o albaiulianul Albert Mario Zaharia (LPS Alba Iulia), Pregătit de Mihaela Vlas, sportivul a urcat pe treapta a treia a podiumului în cursa de 3000 metri, obținând prima sa medalie națională, cu rezultatul 10:06.78, record personal.

Iar zestrea putea fi mult mai strălucitoare, însă Bianca Valc (Atletich Aiud) a fost descalificată la finele probei de 800 de metri pentru că nu a respectat regulamentul în ceea ce privește culoarul, deși câștigase cursa, cu timpul 2:19, ceea ce reprezenta un Personal Best!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea