Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: ”Gala Premiilor Horeca – După 20 de ani”. Președintele companiei Jidvei, Claudiu Necșulescu, și oenologul Ioan Buia, printre premianți

Ioana Oprean

Publicat

în

necsulescuGala Premiilor HORECA – După 20 de ani – a avut loc luni seara, la Teatrul Național București, în prezența a peste 300 de persoane din industria HoReCa. Au participat la eveniment reprezentanți ai peste 50 de companii, importatori, distribuitori, restaurante, hoteluri, precum și peste 100 de clienți finali, consumatori de servicii HoReCa.

”A fost o seara deosebită, cu povești nespuse, multe emoții, 20 de nominalizări și premianți, precum și 4 premii speciale”, transmit organizatorii.

ioan buiaPrintre premianții Galei Horeca, din județul Alba, la categoria VINURI/OAMENI s-au enumerat oenologul Ioan Buia, desemnat ”Cel mai vechi oenolog, angajat al unei singure crame” și președintele companiei Jidvei – Claudiu Necșulescu, premiat pentru ”cea mai mare investiție privată în industria vinului”.

Gala a fost găzduită cu umor și buna dispoziție de Virgil Ianțu, alături de Simona Mardale, Director de Marketing și Vanzari LILIAC, inițiatoarea conceptului.

Cele 4 categorii, precum și premianții sunt:

Categoria I. VINURI/OAMENI

  1. Creatorul celui mai vechi brand de vin dedicat HORECA – acordat domnului Guy de Poix, in memoriam. Premiul a fost ridicat de enologul Aurel Rotarescu.
  2. Cel mai vechi OENOLOG, angajat al unei singure crame – enologul Ioan Buia
  3. Primul fondator al unui lant de magazine specializate de vin – Catalin Paduraru
  4. Cel mai vechi formator de opinie din industria vinului – Laurentiu Achim
  5. Cel mai vechi jurnalist din industria vinului – Cezar Ioan
  6. Cea mai mare investitie privata in industria vinului – Claudiu Necsulescu

Categoria II. HOTELURI

  1. Cel mai mare lant hotelier cu capital autohton – Phoenicia Hotels & Resorts
  2. Cel mai bun hotel-concept, cu capital romanesc – Hotel Privo
  3. Simbolul industriei hoteliere din Bucuresti – Intercontinental

Categoria III. Restaurante

  1. Cel mai vechi si popular restaurant din Bucuresti (acelasi loc/specific/proprietar) – White Horse
  2. Cel mai vechi si popular restaurant de pe litoral – Irish Pub, Constanta
  3. Cel mai vechi si popular restaurant din zona montana – Coliba Haiducilor, Brasov
  4. Cea mai veche companie de catering (acelasi proprietar) – Privileg Catering
  5. Cel mai vechi ospatar angajat in acelasi loc – Ion Botescu, Caru’ cu Bere
  6. Premiul pentru excelenta in actul artistic in restaurantele din Bucuresti – Valentin Albesteanu, Caru’ cu Bere

Categoria IV. Importatori/Distribuitori/Soft/Publicatii

  1. Cel mai vechi importator si distribuitorspecializat pe echipamente HORECA – Bilancia
  2. Cel mai vechi importator de peste si fructe de mare proaspete specializat HORECA – R Family
  3. Cel mai vechi producator de software specializat Horeca – TCNET
  4. Premiul pentru longevitate a unei publicatii dedicata HORECA – Horeca Romania

Premii Speciale

  1. Premiul Zona ECO by Green Group – Social 1/Stadio
  2. Premiul pentru activitatea de educatie si formare in HORECA – Joseph Hadad
  3. Premiul pentru inovatie si reinterpretare in HORECA – Social 1/Stadio
  4. Premiul pentru popularitate in HORECA – Carmen Savu

Veterani ai industriei au fost aplaudați la scenă deschisă, gala fiind presărată cu multe momente speciale, amintiri, povești de viață veritabile, precum și 2 momente muzicale superbe, la pian și vioară asigurate de școala de muzică Boem Club.

Gala HORECA Dupa 20 de ani, organizata de Asociatia ARMSA (Asociatia Romana pentru Sprijinirea Mediului de Afaceri) și susținută de Crama LILIAC si Bilancia, a avut ca scop recunoașterea unor oameni speciali, care au pus bazele industriei , pasionați pe viață de HoReCa. Oameni care și-au construit o carieră în acest domeniu, mizând pe profesionalism, calitatea serviciilor, integritate, longevitate și etică în relația cu clienții.

[nggallery id=2305]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vouchere de vacanță 2025 | Angajații din privat pot primi în continuare tichetele. Ce urmează din 2026 pentru bugetari

Ioana Oprean

Publicat

în

Vouchere de vacanță 2025 | Angajații din privat pot primi în continuare tichetele. Ce urmează din 2026 pentru bugetari Voucherele de vacanță sunt unul dintre cele mai apreciate beneficii salariale din România, în special în rândul angajaților din sistemul bugetar. Decizia Guvernului de a elimina acordarea lor pentru bugetari, începând cu 2026, a stârnit numeroase […]

Citește mai mult

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 15 septembrie 2025: Final de august răcoros, început de toamnă cu temperaturi peste medie. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA până în 15 septembrie 2025: Final de vară răcoros, început de toamnă cu temperaturi peste medie. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni Ultimele două săptămâni din august 2025 vor fi caracterizate de temperaturi uşor sub cele obişnuite în această perioadă, în cea mai mare parte a ţării. În prima jumătate a […]

Citește mai mult

Actualitate

Avocații, critici la adresa Guvernului: Se vrea transformarea CASS într-o ‘taxă pe independență’. Măsura afectează grav stabilitatea fiscală 

Ioana Oprean

Publicat

în

Avocații din România critică Guvernul și spun că se vrea transformarea CASS într-o ‘taxă pe independență’. Măsura afectează grav stabilitatea fiscală Uniunea Națională a Barourilor din România (UNBR) solicită Guvernului Bolojan renunțarea la proiectul de majorare a plafonului anual de calcul al contribuției de asigurări sociale de sănătate (CASS) pentru persoanele care obțin venituri din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Copyright © 2004 - 2025 Ziarul Unirea