Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: ”Gala Premiilor Horeca – După 20 de ani”. Președintele companiei Jidvei, Claudiu Necșulescu, și oenologul Ioan Buia, printre premianți

Ziarul Unirea

Publicat

în

necsulescuGala Premiilor HORECA – După 20 de ani – a avut loc luni seara, la Teatrul Național București, în prezența a peste 300 de persoane din industria HoReCa. Au participat la eveniment reprezentanți ai peste 50 de companii, importatori, distribuitori, restaurante, hoteluri, precum și peste 100 de clienți finali, consumatori de servicii HoReCa.

”A fost o seara deosebită, cu povești nespuse, multe emoții, 20 de nominalizări și premianți, precum și 4 premii speciale”, transmit organizatorii.

ioan buiaPrintre premianții Galei Horeca, din județul Alba, la categoria VINURI/OAMENI s-au enumerat oenologul Ioan Buia, desemnat ”Cel mai vechi oenolog, angajat al unei singure crame” și președintele companiei Jidvei – Claudiu Necșulescu, premiat pentru ”cea mai mare investiție privată în industria vinului”.

Gala a fost găzduită cu umor și buna dispoziție de Virgil Ianțu, alături de Simona Mardale, Director de Marketing și Vanzari LILIAC, inițiatoarea conceptului.

Cele 4 categorii, precum și premianții sunt:

Categoria I. VINURI/OAMENI

  1. Creatorul celui mai vechi brand de vin dedicat HORECA – acordat domnului Guy de Poix, in memoriam. Premiul a fost ridicat de enologul Aurel Rotarescu.
  2. Cel mai vechi OENOLOG, angajat al unei singure crame – enologul Ioan Buia
  3. Primul fondator al unui lant de magazine specializate de vin – Catalin Paduraru
  4. Cel mai vechi formator de opinie din industria vinului – Laurentiu Achim
  5. Cel mai vechi jurnalist din industria vinului – Cezar Ioan
  6. Cea mai mare investitie privata in industria vinului – Claudiu Necsulescu

Categoria II. HOTELURI

  1. Cel mai mare lant hotelier cu capital autohton – Phoenicia Hotels & Resorts
  2. Cel mai bun hotel-concept, cu capital romanesc – Hotel Privo
  3. Simbolul industriei hoteliere din Bucuresti – Intercontinental

Categoria III. Restaurante

  1. Cel mai vechi si popular restaurant din Bucuresti (acelasi loc/specific/proprietar) – White Horse
  2. Cel mai vechi si popular restaurant de pe litoral – Irish Pub, Constanta
  3. Cel mai vechi si popular restaurant din zona montana – Coliba Haiducilor, Brasov
  4. Cea mai veche companie de catering (acelasi proprietar) – Privileg Catering
  5. Cel mai vechi ospatar angajat in acelasi loc – Ion Botescu, Caru’ cu Bere
  6. Premiul pentru excelenta in actul artistic in restaurantele din Bucuresti – Valentin Albesteanu, Caru’ cu Bere

Categoria IV. Importatori/Distribuitori/Soft/Publicatii

  1. Cel mai vechi importator si distribuitorspecializat pe echipamente HORECA – Bilancia
  2. Cel mai vechi importator de peste si fructe de mare proaspete specializat HORECA – R Family
  3. Cel mai vechi producator de software specializat Horeca – TCNET
  4. Premiul pentru longevitate a unei publicatii dedicata HORECA – Horeca Romania

Premii Speciale

  1. Premiul Zona ECO by Green Group – Social 1/Stadio
  2. Premiul pentru activitatea de educatie si formare in HORECA – Joseph Hadad
  3. Premiul pentru inovatie si reinterpretare in HORECA – Social 1/Stadio
  4. Premiul pentru popularitate in HORECA – Carmen Savu

Veterani ai industriei au fost aplaudați la scenă deschisă, gala fiind presărată cu multe momente speciale, amintiri, povești de viață veritabile, precum și 2 momente muzicale superbe, la pian și vioară asigurate de școala de muzică Boem Club.

Gala HORECA Dupa 20 de ani, organizata de Asociatia ARMSA (Asociatia Romana pentru Sprijinirea Mediului de Afaceri) și susținută de Crama LILIAC si Bilancia, a avut ca scop recunoașterea unor oameni speciali, care au pus bazele industriei , pasionați pe viață de HoReCa. Oameni care și-au construit o carieră în acest domeniu, mizând pe profesionalism, calitatea serviciilor, integritate, longevitate și etică în relația cu clienții.

[nggallery id=2305]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea