FOTO/ ,,Gala performerilor” la Cugir. 66 de elevi şi 25 de profesori, premiaţi pentru rezultate, de către administraţia locală

Eveniment emoționant, vineri, 14 iunie 2019, la Cugir, cu prilejul premierii performerilor orașului, pentru anul de învățământ 2018 – 2019.

La ,,Gala Performerilor” ce a avut loc la Centrul Cultural Cugir, în prezența primarului Adrian Teban, a viceprimarului Călin Furdui și a directorului general al Centrului Cultural, Diane Dobrean, 66 de elevi si 25 de profesori au primit recunoștința si aprecierea administrației locale, fiind recompensați pentru rezultatele școlare din anul care s-a încheiat, cu premii în bani, diplome și câte un Catalog al performerilor.

Premiile au fost oferite de cei doi edili ai orașului, Adrian Teban și Călin Furdui, iar evenimentul a fost moderat de către Diane Dobrean. Primarul Adrian Teban i-a felicitat pe tinerii cu rezultate meritorii și pe profesorii lor și le-a transmis celor care vor urma studii universitare, recomandarea, ca la finalul acestora, să se întoarcă în Cugir, pentru că orașul are nevoie de fiecare dintre ei.

Comunitatea de la poalele Drăganei se mândrește în acest an școlar cu 6 elevi (cei mai buni din fiecare școală), 16 performanțe la etapele nationale, 17 la etapele judetene si 8 premii sportive (31 de elevi), precum și cu cei 25 de profesori care, prin pregatirea oferită și interesul acordat elevilor au facut posibile aceste remarcabile succese.

(C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...