Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO Gabriel Pleșa, primarul de la Alba Iulia, s-a întors oficial în PNL: ”M-am întors în familia politică în care am crescut”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gabriel Pleșa, primarul de la Alba Iulia, s-a întors oficial în PNL: ”M-am întors în familia politică în care am crescut”

Gabriel Pleșa, primarul de la Alba Iulia, s-a întors oficial în PNL. Anunțul a fost făcut miercuri seara, într-o postare pe pagina de Facebook.

Într-o postare de miercuri seara pe rețeaua de socializare, Gabriel Pleșa a făcut anunțul întoarcerii oficiale în sânul partidului de suflet, spunând că își pune ”toată priceperea și devotamentul în slujba Partidului Național Liberal.” Pe contul său de Facebook, primarul a postat și câteva fotografii din sediul PNL.

”Cât cântărește o adeziune? Cât toată priceperea și devotamentul pe care, începând de astăzi, le pun în slujba Partidului Național Liberal.

Nu ca un fiu risipitor, ci ca unul care a dovedit că poate performa și departe de casă, m-am întors, oficial, în familia politică în care m-am înscris în anul 1998, în care am crescut, și alături de care știu că pot excela.

Pentru Alba Iulia, pentru albaiulieni, cea mai bună alegere!”, a scris edilul de la Alba Iulia pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european O nouă recunoaștere europeană pentru Alba Iulia: Consiliul Europei ne-a oferit Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa! Citește și: FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea