Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Ştirea zilei

FOTO: Fuziunea PNL Alba “La ceaune”, în fierbere la Oarda. Ciolanul împărțit frațește de sute de liberali

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Astăzi, începând cu orele 16.00, pe stadionul din Oarda de Jos – Alba Iulia se desfășoară cea de-a treia ediţie a Festivalului „La Ceaune”, cu tradiţionalul concurs de artă culinară, muzică şi voie bună.

Fuziunea merge bine “La ceaune”, după cum recunoaște chiar șeful liberalilor din Alba, nelipsit de la acest eveniment de suflet demarat de foștii PDL-iști în urmă cu patru ani.

La ceaune _ Oarda 2015 PNL Alba  (26)

 

Dacă la ediția de anul trecut, cei de PNL erau mai sfioși, acum parcă nu mai puteai să îi deosebești pe vechii de noii liberali.

“Acum o să înceapă distracția, tot felul de jocuri, nu știu eu cât sunt ele de societate sau pentru societate, în orice caz sunt pentru oamenii care au venit. Suntem aici la Oarda, între prieteni și marea bucurie este că astăzi suntem mai mulți. Și sper că toată lumea se va simți bine (…)

Cea mai teribilă fuziune s-a făcut la ceaune!”, a declarat Mircea Hava, șeful liberalilor din Alba.

 

“La ceaune” rămâne un simbol al reconcilierii dintre PDL-istii și liberalii din Alba Iulia și al înfrățirii întru câștigarea luptelor politice.

La ceaune _ Oarda 2015 PNL Alba  (23)

 

Deși la orele 16.30 afară soarele ardea la 30 de grade Celsius, peste 250 de persoane se adunaseră “La ceaune”. Pe lângă degustarea atractivelor mâncăruri gătite de cele 12 echipe înscrise în concursul festivalului din acest an, participanții se pot delecta cu beri și alte băuturi răcoritoare, înghețată, mici și toate cele necesare bunei înțelegeri în cadrul și în afara partidului.

Evenimentul este dedicat tuturor iubitorilor de mâncare tradiţională care vor să redescopere gustul autentic al bucătăriei din Ardeal. Nu va lipsi din „ceaun” muzica populară şi jocurile distractive pregătite de organizația municipală de seniori și cea de tineret a PNL Alba Iulia.

Motorul evenimentului constă într-un concurs în cadrul căruia 12 echipe de bucătari amatori se întrec “La ceaune”, pentru a câştiga aprecierea colegilor și a publicului degustător.

Cel mai gustos preparat la ceaun a fost desemnat de juriu cel al echipei „Acvilele albastre”.

[nggallery id=722]

B.P.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | ZID împotriva alunecărilor de teren, FURAT de pe un drum forestier din Alba: „Îl face ca și pierdut”

Cezar Lancrajan

Publicat

în

VIDEO | ZID împotriva alunecărilor de teren, FURAT de pe un drum forestier din Alba: „Îl face ca și pierdut” În anul 2022, un număr de 45 de casete de beton ce formau un zid de sprijin taluz împotriva alunecărilor de teren, pe o lungime de aproximativ 78 de metri liniari, au fost sustrase de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea