FOTO| Friptură de porc și varză murată, în 2020. Chef Toma, bucătarul Cetății a reinterpretat rețeta tradițională
Bucătarul Toma Cosmin, din Alba Iulia, nu încetează să surprindă urmăritorii de pe pagina sa de socializare, astfel pentru Ziua Națională acesta a postat un preparat mai special.
Toma, bucătarul Cetății a creat un preparat culinar aparte, o friptură de porc în elită în varză murată, servită cu 3 sosuri colorate în culorile drapelului național, albastru, galben și roșu.
„La mulți ani Române! La mulți ani ROMÂNIA. Nu uita ce îți spune Toma bucătarul Cetății. Alba Iulia este locul unde s-a născut o Țară!….. Aici a dobândit România identitatea de care ne bucurăm astăzi…… Carne de porc friptă, învelită în varză murată făcută la grill servită cu trei sosuri (tricolore). Vă aștept la Alba Iulia”, a transmis Toma Cosmin, bucătarul Cetății Alba Carolina.
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI

Știri recente din categoria Ştirea zilei
Două din cele trei izvoare de utilitate publică din Alba Iulia au apă la limita de potabilitate: „Folosirea apei de către copii și vârstnici trebuie evitată”
Două dintre cele trei izvoare de utilitate publică din Alba Iulia au apă la limita de potabilitate: „Folosirea apei de către copii și vârstnici trebuie evitată” În cursul lunii martie 2025, Laboratorul de Diagnostic și Investigare în Sănătate Publică Alba a examinat probe de apă de la cele trei izvoare de utilitate publică din municipiul […]