Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: Flori pentru doamne şi domnişoare din partea social-democraţilor cugireni, cu ocazia zilei de 8 Martie

Alexandra Mates

Publicat

în

Flori pentru femeile din Cugir din partea PSD de 8 martie03Înarmaţi cu 500 de garoafe, mai mulţi membrii partidului cu trei trandafiri aparţinând organizaţiei Cugir au făcut astăzi o surpriză plăcută doamnelor şi domnişoarelor din oraşul de la poalele Drăganei. Tinerii social-democraţi au împărţit garoafe tuturor femeilor pe care le-au întâlnit pe stradă şi le-au urat o primăvară frumoasă, multă sănătate şi împliniri.
   
Pentru că este 8 Martie şi în această zi toate femeile trebuie să primească un dar, să fie răsfăţate şi iubite, social –democraţii cugireni au ţinut neapărat să ofere flori reprezentantelor sexului frumos. Acţiunea organizată de biroul seniorilor PSD condus de preşedintele Mircea Trifan a început la ora 10.00, la sediul partidului aflat pe strada Victoriei, după care tinerii cu braţele pline de flori au pornit spre platoul din faţa Catedralei „Adormirea Maicii Domnului” şi spre bulevardul Alexandru Sahia pentru a oferi câte o mică atenţie femeilor care mergeau la piaţă sau tranzitau zona.

„Este un gest de stimă şi respect faţă de doamnele şi domnişoarele din Cugir, gest pe care îl facem în fiecare an de 1 şi de 8 Martie, oferindu-le un mărţişor şi o floare cu gânduri bune şi urări de sănătate, fericire şi bucurii. Pentru dragostea şi preţuirea pe care  le-o purtăm am organizat pentru astăzi la ora 16.00, la Casa Cugireană, o seară în cinstea lor unde acestea să poată să petreacă în mod cât mai plăcut o seară de care să-şi amintească mereu”,  ne-a spus preşedintele PSD,  Mircea Trifan. (C.P.)

[nggallery id=1252]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea