Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO. Festivalul copiilor „Să cresc mare și sănătos!”, organizat de Grădinița cu P.P. Step by step Nr. 12 din Alba Iulia, la cea de-a XI-a ediție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi, 13 iunie 2019, la Grădinița cu P.P. Step by Step Nr.12 din Alba Iulia, s-a desfășurat cea de-a XI-a ediție a FESTIVALULUI COPIILOR „SĂ CRESC MARE ȘI SĂNĂTOS!”. Pentru două ore, copiii grădiniţelor din Alba Iulia s-au întrecut în dansuri şi voie bună.

De altfel, „la butoane” s-a aflat prof. Veronica Suciu – directorul unităţii-gazdă, iar prezentatoarea spectacolului a fost prof. consilier Eugenia Ignat.

Festivalul este o încununare a activităților de euritmie desfășurate de grădinițele din Alba Iulia pe parcursul întregului an școlar și promovează mișcarea și dansul în rândul copiilor preșcolari.

Si in acest an, la Festivalul copiilor au participat aproximativ 350 de copii din unitățile de învățământ preșcolar din Municipiul Alba Iulia. Începând cu ora 10.00, părinţii, bunicii, copiii şi cadrele didactice au putut urmări evoluţia preșcolarilor albaiulieni, care cu inocenţa specifică vârstei au prezentat dansuri moderne, Polka, vals, dans african, dans cu umbrelute, dansul majoretelor, dans turcesc si rock’ n roll. Toţi copiii au fost frumoşi şi veseli, iar la final, au fost recompensați cu aplauze generoase din partea publicului spectator dar și cu diplome și premii de către grădinița organizatoare.

Vremea însorită a contribuit din plin la succesul acţiunii, pe chipurile copiilor văzându-se bucuria trăirii acestor momente fericite.

Mai multe fotografii de la festival vedeţi pe pagina de facebook a grădinitei   ”GradinitaDoisprezece” si https://www.facebook.com/Gradinita-PP-Step-by-Step-Nr-12-Alba-Iulia-158833250923569/

FELICITARI, TUTUROR PARTICIPANTILOR!

Prof.înv.presc. Ioana Delia Decean,

 Responsabil Imagine al GPP Step by Step nr12, Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Problema ciorilor a revenit odată cu primăvara. Cine o rezolvă?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Problema ciorilor a revenit odată cu primăvara. Cine o rezolvă? Problema ciorilor din municipiul Aiud și din alte administrații locale nu este nouă, ea revine în fiecare iarnă și primăvară. Dacă te plimbi prin locurile în care mai există brazi, pini sau copaci mai înalți, ai parte de surprize neplăcute constând în disconforturi olfactive, sonore […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea