Rămâi conectat

Sport

FOTO: FC Hermannstadt – Industria Galda de Jos 2-0 (2-0) | Împotriva liderului, a doua înfrângere în amicale

Dan HENEGAR

Publicat

în

Un nou amical de lux pentru Industria Galda de Jos, în deplasare cu FC Hermannstadt, liderul Seriei a 5-a din Liga a 3-a, meci pierdut cu scorul de 0-2 (0-2). Scorul a fost deschis de ex-uniristul Dâlbea (22) – şut din afara careului până la pauză mai marcând şi Neacşa (40) – reluare din interiorul careului.

Găldenii au înregistrat al doilea eşec în jocurile de verificare, după insuccesul de la Cluj, de săptămâna trecută, scor 2-3.

Formaţia lui Paul Ciucă a bifat întâiul meci de pregătire în care nu a înscris, în compania unui adversar extrem de puternic, FC Hermannstadt, ce tinde să promoveze în eşalonul secund.

FC Hermannstadt: Moldovan (Voicila) – Straulea (Cristiu), Oita (Bratu), Medesan, R. Crisan, Dâlbea (Piko), Necsulescu (Bratima), Monea (Chifu), Tatar (Unguru), Neacsa si Sambake (Fotescu

*Industria: Căt. Ștef – Cioplântă, Al. Man, Haiduc, Olar – G. Goronea, D. Lupşan, Cernea, Frenţiu – S. Mureşan, R. David; au mai intrat Iancău, Baghiu, Rodean, Weiner, Costea, P. Man; absenţi Boancă, Vonya, Cioară, D. Popa.

Ultimul test al Industriei va fi tot cu FC Hermannstadt, la finele săptămânii viitoare, probabil la Oarda.

Foto, text: Gligor UDREA

[nggallery id=3438]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în Europa League! În turul doi preliminar, duel cu NK Rijeka

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara s-a calificat în turul al doilea al Europa League, după manșa secundă a duelului cu Paksi FC (Ungaria), o calificare istorică pentru „corbii albaștri”. Gruparea de lângă furnale intră in istoria fotbalului românesc fiind prima echipă din eșalonul secund care reușește o calificare în competițiile continentale! Iar în turul următor pe hunedoreni îi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea