FOTO| Există viață și după ploaie: Primăria Alba Iulia s-a îndurat de locuitorii de pe strada Emil Racoviță
FOTO| Există viață și după ploaie: Primăria Alba Iulia s-a îndurat de locuitorii de pe strada Emil Racoviță
După zile întregi de ploi, furtuni și inundații, iată că iese și soarele pe strada Emil Racoviță. În urma unei postări a fostului consilier local Rareș Buglea, pe rețelele de socializare a început o adevărată dezbatere despre starea străzii. De o parte a baricadei sunt oamenii care locuiesc în zonă și care au ajuns la capătul răbdărilor cu actuala administrație, iar de cealaltă parte se află cei care nu înțeleg de ce se face atâta scandal pe acest subiect.
Punctul de pornire a dezbaterii a fost, cum am menționat și mai sus, postarea publicată de Rareș Buglea, fost consilier local al municipiului Alba Iulia: ”Str. Emil Racoviță- cea mai hidoasă consecință a politicianismului de tip: ” vom face.., vom vedea… , exista un proiect…, este in desfășurare..” urmează să…am inceput sa… etc””. De-aici au pornit discuțiile în contradictoriu pe subiectul ”Merită oamenii de pe Racoviță drum normal sau nu?”.
”Este o batjocură la adresa celor care locuiesc în această zonă. RUȘINE celor implicați în administrarea municipiului Alba Iulia. Cheltuiesc banii publici pe tot felul de evenimente, dar nu îi interesează de problemele reale ale cetățenilor”, a comentat un domn, în cadrul postării. Mai mulți internauți au fost de-acord cu părerea bărbatului.
Bineînțeles, nu toată lumea are aceeași părere, existând și oameni care nu cred că este vina administrației, ci vina oamenilor că s-au mutat în zonă: ”Când v-ați apucat de construit case știați ce plusuri și minusuri există. Stați și plângeți toată ziua să vină Primăria. Băgați voi piatră!”, a spus un internaut. Trebuie menționat faptul că, în trecut, pe stradă au fost aduse nenumărate mașini cu piatră dar, fiind un drum de pământ, e normal ca, după ploi abundente, piertele să se scufunde în pământ.
Reprezentanții Primăriei Alba Iulia nu au rămas impasibili, Flaviu Buta, unul dintre consilierii primarului Gabriel Pleșa, s-a alăturat discuției, încercând să calmeze spiritele: ” Utilajele au apărut deja pe Emil Racoviță, mâine dimineață vor începe lucrările”.
Lucrările au fost începute în această dimineață, la prima oră.
Totuși, întrebarea rămâne: Cât scandal și câte plângeri sunt necesare pentru a ajuta o comunitate în continuă dezvoltare să beneficieze de condiții minime de trai?
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Ştirea zilei
Acord de recunoașterea vinovăției încheiat de un șofer mort de beat, care a intrat cu mașina într-un scuar pe autostrada A1: 10.000 de euro, mita pe care a vrut să o dea polițiștilor
Acord de recunoașterea vinovăției încheiat de un șofer mort de beat, care a intrat cu mașina într-un scuar pe autostrada A1: 10.000 de euro, mita pe care a vrut să o dea polițiștilor Un șofer mort de beat, care a intrat cu mașina într-un scuar pe autostrada A1 a încheiat un acord de recunoaștere a […]
Secțiune Articole Similare
-
Actualitate5 zile ago
Produsul intern brut trimestrial III al României, în stagnare față de II și scădere față de anul 2023. Cristian Păun: „Miroase de la o poștă a recesiune!”
-
Sport4 zile ago
FOTO | Meciul de fotbal Metalurgistul Cugir – Gloria Bistrița-Năsăud, întrerupt la Cugir de o intervenție a elicopterului SMURD! Liderul a câștigat cu 4-0
-
Actualitate4 zile ago
Ajutorul de încălzire pentru iarna 2024-2025. Acte necesare. Condiții de acordare. Câți bani se dau în funcție de venit
-
Opinii - Comentarii4 zile ago
Postul Crăciunului. Obiceiuri și tradiții respectate de credincioși în Postul Nașterii Domnului
-
Opinii - Comentarii3 zile ago
Noua lege a pensiilor: Tabel cu vârsta de pensionare anticipată. Condiții privind stagiul de cotizare pentru pensia anticipată
-
Opinii - Comentarii9 ore ago
19 noiembrie: Ziua internațională a BĂRBATULUI. Tradiții în lume specifice sărbătorii