Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Există viață și după ploaie: Primăria Alba Iulia s-a îndurat de locuitorii de pe strada Emil Racoviță

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Există viață și după ploaie: Primăria Alba Iulia s-a îndurat de locuitorii de pe strada Emil Racoviță

După zile întregi de ploi, furtuni și inundații, iată că iese și soarele pe strada Emil Racoviță. În urma unei postări a fostului consilier local Rareș Buglea, pe rețelele de socializare a început o adevărată dezbatere despre starea străzii. De o parte a baricadei sunt oamenii care locuiesc în zonă și care au ajuns la capătul răbdărilor cu actuala administrație, iar de cealaltă parte se află cei care nu înțeleg de ce se face atâta scandal pe acest subiect.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Punctul de pornire a dezbaterii a fost, cum am menționat și mai sus, postarea publicată de Rareș Buglea, fost consilier local al municipiului Alba Iulia: ”Str. Emil Racoviță- cea mai hidoasă consecință a politicianismului de tip: ” vom face.., vom vedea… , exista un proiect…, este in desfășurare..” urmează să…am inceput sa… etc””. De-aici au pornit discuțiile în contradictoriu pe subiectul ”Merită oamenii de pe Racoviță drum normal sau nu?”.

Este o batjocură la adresa celor care locuiesc în această zonă. RUȘINE celor implicați în administrarea municipiului Alba Iulia. Cheltuiesc banii publici pe tot felul de evenimente, dar nu îi interesează de problemele reale ale cetățenilor”, a comentat un domn, în cadrul postării. Mai mulți internauți au fost de-acord cu părerea bărbatului.

Bineînțeles, nu toată lumea are aceeași părere, existând și oameni care nu cred că este vina administrației, ci vina oamenilor că s-au mutat în zonă: ”Când v-ați apucat de construit case știați ce plusuri și minusuri există. Stați și plângeți toată ziua să vină Primăria. Băgați voi piatră!”, a spus un internaut. Trebuie menționat faptul că, în trecut, pe stradă au fost aduse nenumărate mașini cu piatră dar, fiind un drum de pământ, e normal ca, după ploi abundente, piertele să se scufunde în pământ.

Reprezentanții Primăriei Alba Iulia nu au rămas impasibili, Flaviu Buta, unul dintre consilierii primarului Gabriel Pleșa, s-a alăturat discuției, încercând să calmeze spiritele: ” Utilajele au apărut deja pe Emil Racoviță, mâine dimineață vor începe lucrările”.

Lucrările au fost începute în această dimineață, la prima oră.

Totuși, întrebarea rămâne: Cât scandal și câte plângeri sunt necesare pentru a ajuta o comunitate în continuă dezvoltare să beneficieze de condiții minime de trai?


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Ofertă săracă pentru locuitorii municipiilor și orașelor din județul Alba, la algerile locale din anul 2024. Comparativ cu anul 2020, sunt mai puțini candidați pentru funcția de primar, întrucât sunt mai puține partide, unele dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea