Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Exemplu de onestitate la Alba! Un bărbat din Ighiu a găsit un portofel cu bani și l-a predat polițiștilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un alt cetăţean onest din judeţul Alba a dat dovadă de spirit civic şi a predat poliţiei un portmoneu cu bani şi acte, găsit pe stradă. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba îi adresează, în mod public, felicitări.

cetatean onest_ portofel predat la politie 

Potrivit IPJ Alba, “ieri, 14 ianuarie a.c., la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba s-a prezentat domnul Ţuţuian Cornel, din comuna Ighiu şi a predat ofiţerului de serviciu un portmoneu în care era suma de 500 de lei precum şi acte de identitate, documente personale şi carduri, pe care l-a găsit pe o stradă din localitatea Şard.

 

Poliţiştii au reușit să identifice persoana care a pierdut portmoneul, o femeie în vârstă de 32 de ani, din Alba Iulia, căreia i l-au restituit.

 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba transmite, pe această cale, sincere aprecieri şi felicitări domnului Ţuţuian Cornel, care a dat dovadă de un spirit civic desăvârşit.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A 10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A 10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat Circulația este blocată temporar în urma unui incendiu produs la o autobasculantă pe A10 km 30, calea 2 (sensul Turda-Sebeș), a anunțat DRDP Cluj. La fața locului intervin pompierii pentru stingerea flăcărilor. UPDATE: S-a reluat circulația […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea