Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO Europarlamentarul Victor Negrescu și PES Activists România demarează acțiunea caritabilă ”Zâmbetul de sărbători”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Începând de sâmbătă, 13 decembrie, organizația PES Activists România, împreună cu Victor Negrescu, europarlamentar PSD și președintele organizației, au lansat campania ”Zâmbetul de sărbători” pentru a aduce spiritul sărbătorilor în casele familiilor nevoiașe din România.

Inclusiv în Alba și începând de duminică și până de Crăciun în restul țării, activiștii PES România, alături de Victor Negrescu vor împodobi câte un brad de Sărbători pentru copiii din familiile pentru care pomul de Crăciun este un lux pe care nu și-l pot permite.

În Alba, 15 copii se vor bucura acest Crăciun de un brăduț împodobit de echipele PES Activist în cadrul campaniei „Zâmbetul de sărbători”.

Președintele PES Activists România, europarlamentarul Victor Negrescu anunță că va invita și alți politicieni și persoane publice să participe la campania ”Zâmbetul de sărbători”.

”Împreună cu colegii mei din PES ne-am gândit să invităm și alte persoane publice să participe la campania ”Zâmbetul de sărbători” pe care vrem ca în următoarele 10 zile să o derulăm la nivel național. Profit de această ocazie pentru a lansa public invitația deschisă către oricine vrea să se alăture campaniei PES Activists. Putem să aducem un zâmbet pe chipurile copiilor care merită să fie fericiți de sărbători și prin acest gest simbolic suntem siguri că vom reuși să facem acest lucru” a spus Victor Negrescu, președinte PES Activists România și europarlamentar PSD.

“Este un gest de normalitate din partea noastră. Obiectivul este să-i facem fericiți de Sărbători pe copiii care provin din familii nevoiașe și să încercăm, ca prin exemplul nostru, să implicăm cât mai multe persoane în această campanie” a declarat Victor Negrescu.

Biroul de Presa PSD

[nggallery id=2774]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european O nouă recunoaștere europeană pentru Alba Iulia: Consiliul Europei ne-a oferit Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa! Citește și: FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea