Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO. Elevii Colegiului Militar din Alba Iulia i-au colindat pe vârstnicii Centrului de plasament din Teiuş

Ziarul Unirea

Publicat

în

În aşteptarea sărbătorii Naşterii Domnului, fiecare creştin are nevoie şi de o pregătire interioară, de o stare de spirit frumoasă şi bună, cu pace şi linişte, cu amintiri despre cei dragi, cu empatie pentru cei încercaţi, cu nostalgia copilăriei, cu gândul curat şi inima împăcată.

elevi-militar03În glas de colinde, cu emoţii în suflet şi în voci, cu zâmbete şi chipuri vesele, elevii în uniforma Colegiului Naţional Militar ,,Mihai Viteazul” din Alba Iulia i-au vizitat pe vârstinicii Centrului de plasament din Teiuş.

Primiţi cu multă căldură de către maica Elisabeta, elevii s-au simţit în casa bunicilor, într-o atmosferă de sărbătoare, cu colinde frumoase. Apoi, au început să curgă poveştile, întrebările şi sfaturile povăţuitoare pentru tinerii în uniformă.

Bucuria a fost starea de spirit a serii zilei de 20 decembrie, iar timpul parcă s-a oprit să asculte şi el fărâme din viaţa lor, a bunicilor. Încercaţi de vremuri, au reuşit să treacă peste toate înarmaţi cu răbdare, nădejde şi credinţă.

Cu ei s-a scris istoria familiilor, a locurilor şi a neamului. Elevii, la rândul lor, le-au povestit despre viaţa de colegiu militar, despre visele şi dorinţele lor. Au plecat din casa bunicilor cu mulţumire şi cu poveşti noi, spre a fi împărtăşite şi altora.

[nggallery id=3188]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Modernizarea sediului Primăriei Mirăslău pentru eficientizare energetică: Investiție de peste 1 milion de lei

Bera Larisa

Publicat

în

Modernizarea sediului Primăriei Mirăslău pentru eficientizare energetică: Investiție de peste 1 milion de lei Administrația comunei Mirăslău, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede modernizarea și eficientizarea energetică a clădirii sediului primăriei. Citește și: Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea