Rămâi conectat

Sport

FOTO: Echipa de fotbal fete din Horea, locul I la faza judeţeană a Campionatului Naţional de Fotbal – învăţământ gimnazial

Alexandra Mates

Publicat

în

echipa de fotbal Horea02Echipa de fotbal fete de la Şcoala Gimnazială Horea a reuşit pentru a doua oară consecutiv să ocupe prima poziţie în cadrul Campionatului Naţional Şcolar de Fotbal – învăţământ gimnazial – faza judeţeană. Competiţia a avut loc vineri, 28 februarie 2014, în sala de sport a Liceului „Alexandru Domşa” şi s-au confruntat echipele de fotbal de la Liceul A. Domşa, Şcoala Gimnazială Mirăslău, Şcoala Gimnazială Cricău şi Şcoala Gimnazială „Horea” – Horea.

  Organizatorii au repartizat echipele în două serii. Astfel Şcoala Gimnazială Mirăslău a jucat cu Şcoala Gimnazială „Horea” – Horea, iar Şcoala Gimnazială Cricău cu Liceul A. Domşa. Fetele din Horea s-au întrecut pe ele câştigând meciul cu fetele din Mirăslău cu scorul de 3 – 0, pentru ca în finală să câştige în faţa fetelor de la Cricău cu scorul de 3 – 1.

  În urma acestui succes, sportivele de la Şcoala Horea ( Andreea Buş, Cristina Costea, Adela Costea, Gabriela Costea, Mădălina  Costea, Niculina Costea, Paula Neag , Cosmina Oneţ, Mihaela Oneţiu şi  Alina Paşca) sub îndrumarea profesorului de sport Marin Emil Mateş, vor reprezenta judeţul Alba la faza interjudeţeană a acestei competiţii ce se va organiza de data aceasta la Alba Iulia, în perioada 7 – 9 martie 2014.

 Succes fetelor!

[nggallery id=1216]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea