Rămâi conectat

Sport

FOTO: Dojokan Activ Aiud, 11 medalii la Campionatele Naționale pentru copii

Dan HENEGAR

Publicat

în

De curând, la Mediaș s-a disputat Campionatul Național de copii WUKF la karate, competiție la care au participat 488 de concurenți, de la 54 de cluburi din țară. Clubul Dokokan Activ Aiud a cucerit 11 medalii (5 medalii de aur, și câte 3 medalii de argint și bronz), clasându-se pe locul 10 în ierarhia generală.

Rezultate: *Antonia Barbu – locul întâi la kumite individual și locul întâi la kata echipe; *Erica Toplicean – locul întâi la kata echipe și locul 2 la kihon; *Sara Maier – locul întâi la kihon și locul 2 la kata individual; *Emilia Chiciudean – locul întâi la kihon; *Naomi Bande – locul întâi la kata echipe; *Daniel Maier – locul întâi la kihon; *Diana Bodor – locul 2 la kihon; *Anastasia Toma – locul 3 la kata individual; *Ryan Bumb – locul 3 la kata individual; *Maria Oprița – locul 3 la kihon.

Conform informațiilor furnizate de reputatul antenor Nicolae Crăciun, cel care se identifică practic cu acest sport în municipiul aiudean, următoarea întrecere de anvergură va fi la Brașov, în perioada 20-21 mai, Campionatul Național rezervat copiilor peste 13 ani.

În acest context precizăm faptul că la o altă întrecere, Cupa Hara de la Sighișoara, 23 de sportivi de la Dojokan Activ au dus clubul pe locul 12, cu 5 medalii de aur, o medalie de argint și 3 medalii de bronz.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia – FC Ittihad Kalba 1-2 (0-2), în meci amical în Slovenia | Golul „alb-negrilor” marcat de Fetița

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-o partidă amicală disputată în Slovenia, divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a pierdut cu FC Ittihad Kalba (din primul eșalon al Emiratelor Arabe Unite), scor 1-2 (0-2). Fetița, intrat la pauză a marcat golul „alb-negrilor” (49), asta după ce în prima repriză s-au consemnat reușitele lui Yasser Hassan (7) și Salem Rashid (41). Gruparea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea