Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: De 8 Martie. Trandafiri pentru doamnele şi domnişoarele din Alba Iulia, din partea PDL

Alexandra Mates

Publicat

în

flori PDL Alba Iulia 8 MartiePartidul Democrat Liberal Alba Iulia împreună cu organizaţia de tineret au adus sâmbătă un zâmbet tuturor doamnelor şi domnişoarelor întâlnite în oraş. Au împărţit peste 1000 de fire de trandafiri cu ocazia zilei de 8 martie şi le-au urat „Primăvară frumoasă!” femeilor care le-au ieşit în cale.

Este o tradiţie a PDL Alba Iulia de a oferi flori de 8 Martie doamnelor şi domnişoarelor cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii, considerând asta un gest frumos pentru suportul şi susţinerea pe care îl oferă zi de zi  bărbaţilor din viaţa lor.

Citește și: Mesaje de 8 Martie • Texte cu URĂRI de 8 Martie. FELICITĂRI de 8 Martie care pot fi transmise prin SMS de Ziua Femeii

Chiar dacă „cu o floare nu se face primăvară”,  reprezentantele sexului frumos s-au arătat încântate de gestul democat liberalilor.

Alături de mai marii partidului, prim-vicepreşedintele PDL Alba, Ion Dumitrel şi preşedintele PDL Alba Iulia, Paul Voicu s-au aflat şi tinerii din partid, în frunte cu preşedintele TDL Alba Iulia, Bogdan Păunescu.

„La mulţi ani! Să fiţi mereu frumoase ca o zi de primăvară! „, le transmit membrii PDL, tuturor femeilor din Alba.

[nggallery id=1251]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea