Rămâi conectat

Sport

FOTO: Cristian Petropulos, noul preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba *Acesta îi succede în funcţie lui Sorin Corpodean!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Cristian Petropulos este noul preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba, în urma alegerilor desfăşurate astăzi. Acesta preia funcţia de conducere a fotbalului amator din Alba de la Sorin Corpodean, aflat în fruntea AJF Alba în ultimii 16 ani.

Fost secretar general al AJF Alba, Petropulos l-a învins pe Augustin Damian, cu scorul  52-21, un vot anulat și astfel a tranșat ecuația președinției Asociației Județene de Fotbal Alba încă din primul tur.

La întâlnire au fost prezenți 75 din cei 78 de membrii afiliați. După ce Cristian Petropulos a fost ales noul președinte al AJF Alba, în locul acestuia, ca și secretar general al AJF Alba a fost desemnat Mihai Țîra. „Îi mulțumesc lui Sorin Corpodean pentru tot ce m-a învățat și în același timp pentru faptul că a acceptat să-mi fie consilier Mă simt obligat să duc mai departe această muncă, AJF Alba fiind cotată drept una dintre cele mai bune din țară„, a precizat Petropulos, predarea de ștafetă dintre cei doi fiind simbolică printr-o minge de fotbal. Prima problemă aflată pe agendă este rezolvarea sumei de 275.000 de lei de la CJ Alba.

*Trofee de excelență pentru Iosif Luca și Ovidiu Maier

Antrenorul albaiulian Iosif Luca (82 de ani) și fotbalistul de legendă Ovidiu Maier au primit Trofee de Excelență din partea AJF Alba. Distincțiile au fost înmânate de Sorin Corpodean, care a răsplătit astfel performanțele celor doi.

*Corpodean, premiat „la capăt de drum”

Fostul arbitru FIFA și-a sfârșit mandatul printr-o scurtă cuvântare, care s-a încheiat în aplauzele celor prezenți. După derularea a două filmulețe video, Sorin Corpodean a avut parte de o surpriză plăcută. Colaboratorii din AJF Alba, reprezentanții Comisiei de Arbitri Alba Iulia, și ai Comisiei Județene de Arbitri i-au oferit diferite cadouri (diplome, tablouri), inclusiv un trofeul de excelență. Corpodean va rămâne în continuare în cadrul AJF Alba, ca și consilier al noului președinte.

*Gheorghe Mărginean l-a acuzat pe Damian de „blat”

Gheorghe Mărginean, reprezentantul echipei Nicolae Linca Cergău l-a acuzat pe candidatul Augustin Damian de „practici incorecte” la finalul sezonului trecut, când echipa sa era în luptă directă cu CIL Blaj de promovare în Liga a IV-a. Acesta a spus că a fost nevoit să ajungă la DNA.

[nggallery id=255]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea