Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO. Copilăria, retrăită pentru o zi de părinți și educatoare, alături de preșcolari, la Grădinița ”Dumbrava Minunată” din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Copilăria este lumea miracolului și a magiei. Copilăria se termină în momentul în care lucrurile încetează să mai fie uluitoare. Atunci când lumea îți dă senzație de deja vu, când ești rodat de existență, devii adult.” – spune Eugen Ionescu

În grădinița “Dumbrava Minunată” am încercat să retrăim copilăria -pentru o  zi- împreună copii, părinți, educatoare.

Scăunelele mici și colorate au întâmpinat azi atât copii cât și părinți, emoționați să vadă ce îi așteaptă.

Unele grupe mai mari: “Fluturașilor”, “ Furnicuțelor”și mijlocie- “Florilor” le-au arătat părinților prin activități demonstrative câte cunosc ei despre primăvară, despre cifre, despre multe alte lucruri, apoi au realizat împreună tablouri sau felicitări pentru mama.

„Cațelușii”, „Mămăruțele”, „Iepurașii”, ”Veverițele”, „Piticii”și „Albinuțele”, i-au încântat pe părinți cu mini-spectacole de cântece, sau scurte momente artistice, culminând cu realizarea unor umbreluțe, felicitări sau decorațiuni de primăvară.

Pentru ca atmosfera a fost una destinsă și plăcută, părinții grupei „Floarea Soarelui”  au participat la un concurs de karaoke, după care au trecut la realizarea unor plasuțe, numai bune pentru cumpărături.

Scopul acestei activități comune a fost acela de a oferi părinților posibilitatea de a petrece timp de calitate împreună cu copiii lor, de a familiariza părinții cu programul zilnic din grădiniță și cu diversele activități derulate la grupă.

Părinții au avut ocazia să își observe copiii  într-un alt mediu, decât cel familial, această activitate întărind colaborarea grădiniței cu familia.

Colectivul grădiniței mulțumește părinților că și-au făcut timp să petreacă „o zi în gradiniță” și de asemenea mulțumește sponsorilor care ne-au oferit prăjiturele, suc și fructe – Selgros Alba Iulia şi Exotic Fruit SRL Alba Iulia.

[nggallery id=5278]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit duminică după-masa pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Citește și: INCENDIU în Alba Iulia, cu degajare de fum, de la o oală cu mâncare uitată pe foc Detasamentul de pompieri Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea