Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Concursul „Patrule școlare în acțiune”. Elevii s-au întrecut în dirijarea traficului rutier, supravegheați de poliţişti

Ziarul Unirea

Publicat

în

Patrule şcolare din judeţ s-a întrecut în cunoştinţe privind circulaţia rutieră. Concursul a fost organizat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, prin Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, împreună cu Consiliul Judeţean Alba şi Inspectoratul Şcolar Alba, în cadrul proiectului „Educaţie Rutieră, Educaţie pentru Viaţă”.  

Activităţile cuprinse în cadrul Proiectului de informare şi prevenire a accidentelor de circulaţie rutieră, „Educaţie Rutieră – Educaţie pentru Viaţă”, au continuat azi, 6 iunie, cu concursul „Patrule școlare în acțiune”.

În municipiul Alba Iulia s-au reunit patrulele școlare de la şcolile gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia şi Abrud, „Toma Cocişiu” Blaj şi de la Liceul cu Program Sportiv „Florin Fleşeriu” Sebeş care s-au întrecut în dirijarea traficului rutier, supravegheate de poliţişti din cadrul Serviciului Rutier şi de cei ai Biroului Rutier Alba Iulia.

Echipele, formate din câte 6 elevi şi antrenate de profesori coordonatori şi poliţişti, au dovedit seriozitate şi cunoaşterea temeinică a regulilor rutiere, precum şi faptul că pot fi un sprijin real atât pentru colegii lor cât şi pentru poliţiştii rutieri.

Locul I a fost ocupat de patrula şcolară a Liceului cu Program Sportiv „Florin Fleşeriu” Sebeş, locul II a fost obţinut de elevii Şcolii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia, pe locul III s-a clasat echipajul Şcolii Gimnaziale „Avram Iancu” din Abrud, iar mențiunea a fost acordată  Şcolii Gimnaziale „Toma Cocişiu” din Blaj.

Toţi participanţii au fost premiaţi cu medalii, diplome, gadgeturi şi articole sportive, oferite de Consiliul Judeţean Alba, iar festivitatea de premiere s-a desfăşurat în prezenţa domnului vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Alba, Dumitru Fulea şi a domului comisar şef Bic Vasile Darius, adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Activităţile cuprinse în calendarul proiectului „Educaţie Rutieră – Educaţie pentru Viaţă”  vor continua, joi, 7 iunie, la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia cu etapa judeţeană a concursului de siguranţă rutieră.

[nggallery id=5732]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Penitenciarul Aiud caută oportunități de muncă pentru persoanele private de libertate: Care sunt avantajele muncii cu deținuți

Ziarul Unirea

Publicat

în

Penitenciarul Aiud caută oportunități de muncă pentru persoanele private de libertate: Care sunt avantajele muncii cu deținuți Vineri, 26 iulie 2024, la Penitenciarul Aiud a avut loc întâlnirea între reprezentanții Penitenciarului și operatorii economici/angajatori, potențiali beneficiari ai forței de muncă oferite de persoanele private de liberate. Cu ocazia acestei întâlniri au fost prezentate de către […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea