Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Cei mai frumoși și talentați căței s-au întrecut duminică într-un mega show la Alba Mall! Concursuri, parada căţeilor, demonstraţii de talent, ţinute vestimentare şi multe alte surprize

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ziua de duminică, 14 mai, a adus la Alba Iulia un eveniment inedit: un mega show al …. dog starurilor la Alba Mall. Zeci de căței însoțiți de stăpânii lor au participat la mega evenimentul dedicat blănoșilor.

Incinta centrului comercial Alba Mall a găzduit duminică începând cu ora 14.00 un eveniment inedit: Animal Fun, eveniment aniversar Zoomania, multe concursuri și voie bună, dar și prilej pentru patrupezi și stăpâni de a socializa.

Organizatorii au pregătit mai multe concursuri la care cățeii și-au demonstrat talentele și și-au expus frumusețea.

Concursul CUŢU SHOW a fost destinat atât câinilor cât şi stăpânilor. 20 de participanți au avut de trecut de următoarele probe: defilare și prezentare proba de refuz a hranei de la o persoană străină și proba de talent.

CĂŢEI CU STIL a fost o probă de concurs destinată atât câinilor cât şi stăpânilor. 23 de blănoși au defilat pentru a-și prezenta cele mai inedite și la modă hăinuțe sau accesoriile de natură vestimentară. Copilașii asortați vertimentar cu animăluțele lor au făcut deliciul publicului, fiind și un plus dacă propietarul câinelui s-a asortat cu acesta la articolele sau accesoriile vestimentare.

Câștigătorii titlurilor de Miss și Mister au fost doi căței din rasa Bichon: Miss Apica și Mister Pufi.

Cei mai buni prieteni ai omului s-au bucurat și de un meniu de gală și şedinţe foto ad-hoc.

De asemenea, pe tot parcursul evenimentului, s-a desfășurat și o sesiune de adopţii pentru catelusii de la Asociația Arche Noah Transilvania, în cadrul căreia cei mai frumoși puiuți au încercat să își găsească o căsuță alături de cei care i-au îndrăgit pe loc.

Exclusiv pentru clienţii ZooMania din data de 14.05.2017 care vor achiziţiona produse între orele 10-17, se va organiza și TOMBOLA ANIMAL FUN. Extragerea se va face pe baza numărului de bon emis în ziua şi fusul orar mai sus menţionate. Extragerea va avea loc la ora 18:00, premiul constând într-un voucher în valoare de 100 lei.

[nggallery id=3943]

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național Examenul național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024, începe luni, 1 iulie, cu proba scrisă la Limba și literatura română. Marți, 2 iulie se va desfășura proba obligatorie a profilului (discipline, în funcție de profil: Matematică și Istorie), […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea