Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Câte luni durează până se astupă o groapă? „Aventurile” unui bărbat din Sebeș: „Vă așteptăm să cereți voturi”

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Câte luni durează până se astupă o groapă? „Aventurile” unui bărbat din Sebeș: „Vă așteptăm să cereți voturi”

Un bărbat din municipiul Sebeș a postat recent pe Facebook o poveste despre o problemă apărută în vecinătatea sa și modul în care autoritățile locale nu au reușit să o rezolve în timp util.

Potrivit postării, acum 7-8 luni s-a spart o țeavă de apă în apropierea casei sale, iar după câteva săptămâni, autoritățile locale au venit să remedieze problema. Însă, în loc să repare strada, au lăsat în urmă un crater de dimensiuni considerabile și o mașină de pietriș care prezintă un real disconfort pentru vecinătate. Bărbatul a făcut mai multe apeluri și plângeri la Primărie, Apa CTTA și Poliția locală, însă fără succes.

Potrivit acestuia, directorul de la Apa CTTA a fost prea ocupat pentru a-l primi pe bărbat la audiență, iar primarul municipiului a avut ședințe de consiliu și nu a putut să-l primească.

Povestea a atras atenția multor oameni și a stârnit multe comentarii și reacții. Mulți au criticat modul în care autoritățile locale gestionează această problemă și au încurajat bărbatul să continue să lupte pentru drepturile sale și ale vecinilor săi.

Bărbatul a declarat că nu se va lăsa și va continua să țină autoritățile responsabile și să îi țină la curent cu situația. Până la rezolvarea problemei, vecinii vor trebui să facă față disconfortului creat de țeava spartă și craterul creat de autorități.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Încă un telescaun la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria

Ziarul Unirea

Publicat

în

Încă un telescaun la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria Un nou telescaun urmează să fie instalat la Șureanu, iar pentru amplasarea instalației a fost solicitată emiterea acordului de mediu din partea APM Alba. Instalație de transport pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea