FOTO. Bătaie în spatele Bulevardului Transilvaniei din Alba Iulia: O persoană reținută, iar alte două internate în spital după ce s-au înjunghiat

O altercație urmată de o bătaie a avut loc, în noaptea de luni spre marți, în spatele Bulevardului Transilvaniei din Alba Iulia, în urma căreia un bărbat de 39 de ani, considerat parte vătămată și un tânăr de 19 ani, considerat agresor, au fost internați in spital cu plăgi înțepate, după ce s-au înjunghiat, în vreme ce un alt agresor, în vârstă de 28 de ani, a fost reținut.

Contactați de ziarulunirea.ro reprezentanții Poliției Alba au spus că, din primele date, victima, S.I., în vârstă de 39 de ani, din Argeș, se afla în fața blocului în timp ce a fost agresată fizic de alte două persoane, din Vaslui, S.A. (21 ani) și I.M. (28 de ani).

S-a stabilit că S.I. a ieșit din scara blocului și a fost interpelat de către cei doi agresori, iar cu această ocazie a izbucnit un conflict spontan, lovindu-se reciproc și folosind un obiect ascuțit.

S.I. (agresat) și S.A. (agresor) au fost transportați la spital, și rămân sub supraveghere medicală, în vreme ce I.M. (considerat la ora transmiterii acestei știri agresor) a fost reținut.

Agresorii au fost identificați într-un apartament din Alba Iulia, din zona în care s-a produs incidentul.

Potrivit informațiilor transmise de cititori obiectul ascuțit care s-a folosit în altercație este un cuțit.

Față de cei trei s-a început urmărirea penală, fiind cercetați pentru loviri sau alte violențe, dar și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Încadrarea juridică se poate schimba în funcție de numărul de îngrijiri medicale.

Fotografiile au fost trimise de cititori ai ziaruluiunirea.ro

UPDATE, comunicat de presă IPJ Alba: În data de 13.02.2018, la ora 00.26, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către S.I., de 38 de ani, din  loc. Bascov, jud. Arges, cu privire la faptul că în timp ce se afla în fața unui bloc de pe Bulevardul Transilvaniei, din mun. Alba Iulia, jud. Alba, a fost agresat fizic de către două persoane necunoscute.

Poliţiştii de siguranță publică deplasați la fața locului, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale au identificat, cu operativitate, pe S.A.G. de 21 de ani şi pe I.M.C. de 28 de ani, ambii din loc. Banca, jud. Vaslui, care se aflau într-un apartament dintr-un bloc, de pe Bulevardul Transilvaniei, din mun. Alba Iulia, jud. Alba.

Cu ocazia primelor verificări s-a stabilit faptul că în data de 13.02.2018 in jurul orelor 00.20, în timp ce S.I., ieșea din scara unui bloc de pe Bulevardul Transilvaniei a fost interpelat de către S.A.G. de 21 de ani şi pe I.M.C. de 28 de ani, ocazie cu care între aceștia a izbucnit un conflict spontan, lovindu-se în mod reciproc, totodată folosind și un obiect ascuțit.

În urma altercației S.I. și S.A.G. au fost transportați de urgență la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, stabilindu-se următoarele diagnostice: S.I. „plagă înțepată în zona hemitorace drept și două în coasta stângă”, iar S.A.G. „patru plăgi, trei în piept și una sub brațul drept”, ambii rămânând în continuare sub supraveghere medicală.

În urma administrării probatoriului, față de I.M.C., S.A.G. și S.I., s-a dispus începerea urmăririi penale în calitate de suspecți, pentru săvârșirea infracțiunilor de „lovire sau alte violenţe” și „tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

În continuare, față de I.M.C., s-a luat măsura reținerii, pe bază de ordonanță de reținere, urmând să fie prezentat în cursul zilei de 14.02.2018, reprezentanților Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere corespunzătoare.

S.A.G şi S.I., au rămas sub supraveghere medicală în Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, urmând ca în funcție de zilele de îngrijiri medicale acordate și concluziile medicale, să se dispună schimbarea încadrării juridice.

I.M.C. a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Alba din cadrul I.P.J. Alba.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunilor de „lovire sau alte violenţe” și „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, precum și pentru stabilirea gradului de vinovăție pentru fiecare din cei menționați.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

2 Comentarii

Gogu 13 februarie 2018 at 13:27

Sa dati publicității si statisticile, domnilor politisti, prin care ne spuneti cu cat a scazut infracționalitatea si chiar criminalitatea la noi in oras.

Ana 14 februarie 2018 at 20:17

Vasluiul incercuit si dat cu bomba ca acolo zici ca i-a adunat dreecu pe toti dezaxatii si ii mai imprastie si pe la noi. Fereasca Dumnezeu…

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...