Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Ştirea zilei

FOTO: Autoturism mistuit de flăcări la Alba Iulia. Un copil al străzii agresat, autorul incendiului

Dragoş Suciu

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Pompierii din Alba Iulia au intervenit în această noapte, în jurul orelor 23.45-00.15, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o mașină abandonată, un autoturism marca Dacia 1300, aflat pe strada Iașilor, mai precis în spatele Gării CFR din municipiu.

Incendiul a fost produs, potrivit unor martori, de către C. Covaci, un om al străzii, adăpostit alături de alți tineri într-un centru social situat în spatele Autogării Livio & Dario. Gestul său ar putea fi interpretat ca un strigăt pentru ajutor, băiatul sugerând că a dat foc caroseriei după ce a fost agresat de un alt tânăr din centru.

Polițiștii continuă cercetările.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “din primele cercetări efectuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia a rezultat că în seara zilei de 21 septembrie a.c., B.C.C., de 29 de ani, o persoană a străzii cazată la un centru social din Alba Iulia, fiind sub influenţa alcoolului, a intrat în autoturismul ce era abandonat, pentru a se odihni şi a încercat să-şi aprindă o ţigară, împrejurare în care a provocat incendierea autoturismului.

Incendiul a fost stins de către pompieri iar în urma acestuia autoturismul a fost avariat în proporţie de 90 %. Faţă de B.C.I. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere din culpă.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | ZID împotriva alunecărilor de teren, FURAT de pe un drum forestier din Alba: „Îl face ca și pierdut”

Cezar Lancrajan

Publicat

în

VIDEO | ZID împotriva alunecărilor de teren, FURAT de pe un drum forestier din Alba: „Îl face ca și pierdut” În anul 2022, un număr de 45 de casete de beton ce formau un zid de sprijin taluz împotriva alunecărilor de teren, pe o lungime de aproximativ 78 de metri liniari, au fost sustrase de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea