Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO | Atelier gastronomic pentru copii de Zilele Municipiului Sebeș: Piramidă de sandvișuri sănătoase și limonadă răcoritoare, preparate de cei mici

Ziarul Unirea

Publicat

în

Atelier gastronomic pentru copii de Zilele Municipiului Sebeș: Piramidă de sandvișuri sănătoase și limonadă răcoritoare, preparate de cei mici

Atelierul gastronomic pentru copii care a avut loc duminică, 25 august 2024, în grădina muzeului municipal, ca parte din programul festivalului „Armonii în Sebeș”, a pus accent pe promovarea unei alimentații sănătoase în rândul celor mici.

Acest atelier a fost găzduit de Bogdan Turcu, tânăr scriitor și bucătar talentat, care a pregătit pentru copii o provocare unică: construirea unei piramide din sandvișuri sănătoase, alături de prepararea celei mai răcoritoare limonade a verii.

Citește și: Casa și muzeul Fanfarei din Petrești – Un proiect de suflet al Sebeșului: Sediu modern pentru activitățile fanfarei și expoziție muzeală pentru vizitatori

„Ne-am gândit să promovăm o alimentație sănătoasă în rândul celor mici, aceasta fiind o oportunitate de a afla lucruri interesante despre nutriție, într-un mod distractiv și captivant. Cu ingrediente proaspete și sănătoase, copiii au învățat lucruri noi despre alimentația potrivită în perioada verii, despre importanța hidratării și a aportului de vitamine, totul într-un mediu vesel și relaxant, în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” Sebeș”, au transmis organizatorii.

Un moment muzical special a fost oferit de Școala de muzică „DoReMi” Sebeș (proiect al Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș), coordonatori prof. Alexandra și Adrian Pamfilie, contribuind la atmosfera vibrantă a zilei.

O experiență plăcută, plină de creativitate, care i-a adus împreună și pe cei mici, pentru a celebra vara și cultura locală.

Organizatori: Primăria Municipiului Sebeș, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, Asociația „Laudă semințelor” Sebeș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Doi tineri din Buceredea Grânoasă, REȚINUȚI de polițiști: Aceștia ar fi pătruns, fără drept, în locuința unui consătean și l-ar fi amenințat.

Bera Larisa

Publicat

în

Doi tineri din Buceredea Grânoasă, REȚINUȚI de polițiști: Aceștia ar fi pătruns, fără drept, în locuința unui consătean și l-ar fi amenințat. Doi tineri de 27 și 29 de ani, din comuna Burcerdea Grânoasă, au fost reținuți pentru violare de domiciliu și amenințare. Aceștia au pătruns fără drept, în locuința un tânăr de 31 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea