Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Astăzi la Cugir, şoferiţele au fost „amendate’’ cu….flori de către poliţiştii de la Rutieră

Alexandra Mates

Publicat

în

Flori de 8 martie pentru soferitele din Cugir04 Conducătoarele auto care s-au deplasat pe principalele artere ale oraşului au fost oprite în trafic de către agentul şef Ionel Alexandrică şi agent principal Marius Şăulean de la Poliţia oraşului Cugir, pentru a le face acestora o frumoasă surpriză de Ziua Femeii.

A intrat în obişnuinţa poliţiştilor din Cugir ca în fiecare an cu ocazia zilei de 8 Martie să le oprească pe dreapta pe doamne şi domnişoare pentru a le “amenda” cu o floare, un zâmbet şi o urare de bine cu prilejul frumoasei sărbători a primăverii.

“Consider gestul poliţiştilor cugireni deosebit de frumos şi de elegant şi mă bucur că iniţiativa lor se repetă de fiecare data când se celebrează acest eveniment. Este pentru a doua oară când sunt oprită de un poliţist de la Circulatia Rutieră şi mă bucur că de fiecare dată motivul nu a fost pentru încălcarea legii, ci pentru a-mi înmâna  o garoafă oferită cu zâmbetul pe buze”.  (C.P.)

[nggallery id=1246]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie

Ziarul Unirea

Publicat

în

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie Proba scrisă din cadrul examenului național pentru definitivare în învățământ, sesiunea 2024, se va desfășura miercuri, 24 iulie, începând cu ora 9:00, în centrul de examen Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia. Proba se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea