Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO. Astăzi, Klaus Iohannis vine la Alba Iulia: Pregătiri pentru vizita președintelui. Accesul în parcarea de lângă Casa de Cultură a Sindicatelor, restricționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pregătirile pentru vizita președintelui Klaus Iohannis sunt în toi la Alba Iulia. Acesta va fi prezent vineri în Cealaltă Capitală, unde va participa la Târgul de Carte ”Alba Transilvana” și va participa la deschiderea festivalului Alba Fest 2019.

Pentru vizita Președintelui s-au pus steaguri pe stâlpii din municipiu, iar accesul în parcările de lângă Casa de Cultură a Sindicatelor a fost restricționat.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, ajunge vineri la Alba Iulia, va vizita standurile cu cărţi de la Târgul de Carte ”Alba Transilvana”, apoi îşi va lansa în Sala Mică a Casei de Cultură a Sindicatelor, cea mai recentă carte, ”EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”. Evenimentul este programat pentru ora 16.00.

Imediat după lansarea cărţii, în jurul orei 18:00, Preşedintele României va participa la deschiderea festivalului Alba Fest 2019, la poarta a IV a Cetăţii Alba Carolina, unde va avea loc o reprezentaţie a Gărzii Apulum.

Festivalul continuă de la ora 19.00, pe scena montată în Cetatea Alba Carolina vor urca Carla”s Dreams, Karmen, Golden Gand, Liviu Teodorescu şi Lora.

Volumul este un „ghid ce prezintă sinteza istoriei Uniunii Europene, a instituţiilor care o definesc, a valorilor ei şi a principalelor provocări pe care le înfruntă în prezent şi ce anume implică pentru România apartenenţa la proiectul comunitar”. Cartea costă 59 de lei.

[nggallery id=7218]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea