Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Albia Văii Pianului transformată din nou în groapă de gunoi – ”Câtă nesimțire!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albia Văii Pianului este plină de gunoaie depozitate de unii localnici, la scurt timp după ce râul ieșit din matcă, din cauza ploilor abundente din ultima vreme a ”curățat” zona.

”Câtă nesimțire… După ce râul Văii Pianului a curățat a nu știu câta oară albia, după câteva zile tot oamenii aruncă toate deșeurile posibile și imposibile. În cazul de față sticle rezultate de la unul sau mai multe geamuri. Copiii încă mai merg la râu spre surprinederea unora. Foarte frumos concetățeni ai comunei, chiar un exemplu, din pacate negativ…”, a scris un locuitor din zonă.

Mulți dintre cei care locuiesc acolo îîi dau dreptate și sunt nemulțumiți. Ei sunt de părere că de vină sunt lipsa de educație, dar și lipsa amenzilor aplicate celor care aruncă astfel gunoiul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea