Rămâi conectat

Sport

FOTO: ACSM Codlea – CIL Blaj 1-2 (1-0), în prima manșă a barajului de promovare! Echipa din „Mica Romă”, revenire de senzație și pas important spre Liga 3!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CIL Blaj, campioana din Alba, a reușit să întoarcă rezultatul și să învingă în deplasare pe ACSM Codlea, scor 2-1 (0-1), reprezentanta județului Brașov, în prima manșă a barajului de promovare în Liga 3.

Returul se va disputa duminică, 23 iunie, de la ora 17.30, în „Mica Romă”. Blajul are oportunitatea să revină pe a treia scenă, după 16 ani!

Un meci dificil, cu un adversar preocupat de joc, cu calitate. Cred că am făcut cel mai bun joc al nostru din acest campionat. Am avut ocazii imense, dar a contat că am avut putere și noroc să întoarcem scorul. Am făcut un pas important, dar nu unul decisiv. Cred că acum avem șanse 55 la sută de calificare„, a spus Daniel Tătar, care a intrat în ultimele 10 minute.

Mă bucur enorm că am produs atâta satisfacție numeroșilor suporteri care au fost alături de noi la acest meci important pentru Blaj. Am controlat întâlnirea, am întors rezultatul după o evoluție solidă„, a precizat Augustin Damian

Formația condusă de Daniel Tătar a luat o opțiune serioasă pentru a promova în eșalonul terț după această victorie conturată în actul secund, când a ieșit la rampă Ioan Șușu, cu o gol și o pasă decisivă. În final, la vizitatori a intrat și antrenorul Daniel Tătar!

Echipa din Brașov, care i-a avut între titulari pe antrenorul Ciprian Ursu (recent a împlinit 40 de ani, cel mai vârstnic jucător de pe teren), dar și pe juniorii Udrea sau Turcan, a marcat în minutul 24, dintr-un penalty transformat de Botea (fault făcut de Ciugudean). Campioana din Alba a avut alături peste 170 de suporteri, care au suferit în primul mitan, când vizitatorii au irosit 4 ocazii de egalare, între care și o bară (Șușu). La reluare, CIL Blaj a reușit o revenire de senzație și a întors scorul prin reușitele lui Mihu (55, din pasa lui Șușu) și Șușu (61, acțiune individuală, în care a driblat mai mulți adversari), anterior elevii lui Daniel Tătar mai lovind încă o dată bara, prin Cîmpean, din lovitură liberă!

ACSM: Laszlo – Lingurar, Cr. Stan, G. Munteanu, Baga, Vasiloi/ cpt, Ursu, Turcan, An. Udrea – Botea, Zală; rezerve Drăghici, Moasa, Marin, Fogoros, Tița, Frăsineanu, Oprea, Ionescu, Machidon. Antrenori Ciprian Ursu și Ionuț Necula.

CIL: Ciorgovean – Ciugudean, Borșoi, R. Trif/ cpt., Belașcu (71, Voic), Nicula, An. Cîmpean (82, D. Tătar), Buligă (82, Cos. Ioo), Tomuța, Șușu (82, Roșian), Mihu (63, D. Vlad); rezerve R. Damian, Grama, Cr. Ioo, E. Cîmpean. Antrenor Daniel Tătar.

Arbitri Fl. Jurca, S. Pantea, Nicoleta Șușcă (toți Arad) Observatori I. Teodor (Tg. Mureș), An. Bîrsan (București).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Andrei Rațiu, aproape de transferul carierei după Euro 2024 | Unde ar putea ajunge jucătorul originar din Alba

Dan HENEGAR

Publicat

în

Echipe de top din Europa interesate de Andrei Rațiu Sunt șanse mari ca fundașul Andrei Rațiu, jucător originar din Alba, să schimbe echipa de club în această vară, după ce s-a remarcat prin evoluțiile sale la Euro 2024 în tricoul naționalei României. „Mai multe echipe de top din Europa, printre care Brighton și Genoa, s-au […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea