Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Accident rutier pe strada Octavian Goga din Alba Iulia, în apropierea Colegiului Economic. O persoană, transportată la spital

Alexandra Mates

Publicat

în

accident02Marţi, în jurul orei 12.20, un accident rutier s-a petrecut la intersecţia străzilor Basarabiei cu Octavian Goga, în apropierea Colegiului Economic din Alba Iulia.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie şi ambulanţa pentru a acorda îngrijiri unei persoane, care a fost transportată la spital.

Traficul a fost restricţionat o perioadă de 20 minute.

Din primele informaţii, cauza accidentului este neacordare de prioritate. Au fost implicate două autoturisme, marca Volkswagen Golf  şi  Skoda Fabia.

UPDATE: Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Alba, Luminiţa Prodan,  o femeie însărcinată (pasageră în maşina Volkswagen) a fost dusă la spital, aparent în stare bună.

Revenim cu amănunte.

FOTO: Dragoş SUCIU

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, eroul cu destin tragic. „Crăișorul munților” s-a stins din viață după ani de suferință

Unirea Ziarul

Publicat

în

Avram Iancu, eroul cu destin tragic. „Crăișorul munților” s-a stins din viață după ani de suferință Avram Iancu, eroul național al moților, s-a remarcat în timpul mişcărilor revoluţionare de la mijlocul secolului al XIX-lea, când, împreună cu miile de români care făceau parte din Legiunea Auraria Gemina, a luat parte la mai multe operaţiuni militare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea