Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ Accident rutier la Sântimbru: Tânăr de 24 de ani rănit grav după ce a fost lovit de un TIR, în timp ce traversa strada

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

accident Santimbru010Un bărbat a fost rănit grav, marți după-amiază, în urma unui accident rutier produs pe DN1, pe raza localității Sântimbru.

Potrivit polițiștilor victima a fost surprinsă și accidentată de un TIR, în timp ce traversa strada.

În urma evenimentului rutier, la ora 15.50 traficul a fost blocat pe sensul de mers Teiuș – Alba Iulia.

UPDATE 1: Victima accidentului este un tânăr de 24 de ani. Acesta a fost lovit de autotractor în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. La spital s-a stabilit că bărbatul a consumat alcool. Starea sa este stabilă. Polițiștii efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul.

UPDATE 2: În urma cercetărilor efectuate la locul accidentului s-a stabilit că șoferul TIR-ului – S.L., în vârstă de 46 de ani, din Baraolt, nu a acordat prioritate pietonului B.S.A., din localitatea Gârbovița, care era angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni semnalizată și marcată corespunzător. În urma impactului tânărul a suferit un traumatism cranio-cerebral acut.

FOTO: Alexandra MATEȘ

[nggallery id=1491]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat Circulația este blocată temporar în urma unui incendiu produs la o autobasculantă pe A10 km 30, calea 2 (sensul Turda-Sebeș), a anunțat DRDP Cluj. Citește și: FOTO | INCENDIU violent izbucnit la un autoturism în zona Cetății: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea