Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO. ACCIDENT rutier în Zlatna, provocat de un bărbat care a adormit la volan și a pătruns cu mașina pe contrasens

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier grav, cu patru victime, a avut loc miercuri, în jurul orei 14.00, în orașul Zlatna. Au intervenit pompierii din Alba cu o autospecială, descarcerarea și o ambulanță SMURD TIM.

„Detașamentul de pompieri Alba-Iulia intervine cu o autospecială, descarcerarea și o ambulanță SMURD TIM la un accident rutier dintre două autoturisme în orașul Zlatna, sunt patru victime”, a transmis ISU Alba.

Potrivit IPJ Alba, traficul este  îngreunat pe str. Calea Motilor din Zlatna, in zona stadionului din oras, din cauza unui accident rutier in care sunt implicate doua autoturisme.

Cauza probabila a accidentului este pătrunderea pe contrasens. 4 persoane rănite, posibil ușor.

UPDATE IPJ: La data de 12 iunie 2019, în jurul orei 14,30, polițiștii din Zlatna au intervenit pentru soluționarea unui accident rutier, produs pe strada Calea Moților din oraș.

Din primele cercetări a rezultat că un bărbat de 63 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism în direcția Abrud – Alba Iulia, ar fi adormit la volan, motiv pentru care a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 63 de ani, din municipiul București.

În urma accidentului, conducătorii auto precum și alte două persoane de 63 și 64 de ani, pasagere în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni corporale ușoare.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

[nggallery id=7244]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea