Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO/ Accident rutier în Alba Iulia – coliziune între un autoturism și o motocicletă

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accident motocicletaConducătorul unei motociclete a fost rănit, luni după-amiază, în urma unui accident rutier produs la intersecția dintre str. Septimiu Severus și Calea Moților din Alba Iulia.

Potrivit polițiștilor, un tânăr în vârstă de 27 de ani, aflat la volanul unui autoturism BMW înmatriculat în Alba, care ieșea de pe str. Septimius Severus, nu a acordat prioritate motocicletei care se deplasa regulamentar, pe Calea Moților. În urma impactului motociclistul în vârstă de 34 de ani a suferit mai multe escoriații pentru care a primit îngrijiri medicale dar nu a necesitat internare în spital.

UPDATE: ”La data de 14 aprilie a.c., ora 18.00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia, au intervenit, la intersecţia străzilor Septimius Severus cu strada Calea Moţilor, din municipiul Aba Iulia, pentru soluţionarea unui accident rutier. Ca urmare a primelor verificări efectuate de poliţişti s-a stabilit că Paul H., din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a respectat semnificaţia indicatorului “Oprire” şi nu a acordat prioritate de trecere unei motociclete condusă de Daniel A., din Alba Iulia. Cu ocazia cercetărilor ulterioare s-a stabilit că Paul H. are permisul de conducere suspendat pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice in timp ce se afla sub influenta băuturilor alcoolice. În urma accidentului, Daniel A. a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba, unde s-a stabilit că a suferit leziuni corporale uşoare, nefiind necesară internarea acestuia. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul  196 al. 2, din Codul Penal si „conducerea unui vehicul de către o persona căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendata”, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul  335, al 2 din Codul Penal”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

[nggallery id=1484]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Victor Dobra, elev al Colegiului Național „Lucian Blaga” – Sebeș: MEDALIE DE ARGINT la Olimpiada Națională de Informatică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Victor Dobra, elev al Colegiului Național „Lucian Blaga” – Sebeș: MEDALIE DE ARGINT la Olimpiada Națională de Informatică Victor Dobra, elev al Colegiului Național „Lucian Blaga” – Sebeș a obținut MEDALIA DE ARGINT la Olimpiada Națională de Informatică. Citește și: Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea