Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO/ ACCIDENT între două TIRURI și un autoturism la ieșirea din Teiuș

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accident teius003Un accident rutier a avut loc astăzi, în jurul orelor 16.30 – 17.00, la ieșirea din orașul Teiuș, spre Aiud, potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Alba.

Din primele cercetări se pare că a fost vorba despre o coliziune față – spate. În urma impactului o persoană a fost rănită ușor și primește îngrijiri medicale la fața locului. Cel mai probabil accidentul s-a produs din cauza nerespectării distanței în mers.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

UPDATE 1: Coloanele de mașini, formate din cauza accidentului se întind pe circa 3-4 kilometri pe ambele sensuri ale Drumului Național 1. Traficul în Teiuș este practic paralizat.

UPDATE 2: Accidentul s-a produs din cauza unui tir care nu a păstrat distanța în mers. Acesta a intrat în coliziune cu un autoturismul care ar fi vrut să vireze stânga. În urma coliziunii, autoturismul a fost proiectat într-un alt tir, care se afla în față.

UPDATE 3: ”În data de 08.08.2014, ora 16.52, pe strada Clujului din Teiuş, G.T., de 37 de ani, din Teiuş, în timp ce conducea o autoutilitară în direcţia Teiuş – Aiud, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul care circula în faţa sa, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul, care era condus de D.C., de 54 de ani, din municipiul Bucureşti, a fost proiectat în remorca unei autoutilitare care circula în aceeaşi direcţie şi era condusă de un bărbat în vârstă de 30 de ani din Ungheni, judeţul Mureş.

În urma accidentului, şoferul autoturismului şi o femeie în vârstă de 58 de ani, din municipiul București, pasageră în autoturism, au suferit traumatisme (de coloană, umăr şi abdominal) şi au fost transportaţi cu ambulanţa la spitalul din Alba Iulia”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

FOTO Bogdan Presecan

[nggallery id=2189]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO: Un șofer a fost surprins pe autostrada A10 în timp ce conducea pe contrasens. Este căutat de către oamenii legii

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO: Un șofer a fost surprins pe autostrada A10 în timp ce conducea pe contrasens. Este căutat de către oamenii legii Un șofer a fost surprins în timp ce conducea pe contrasens o mașină pe autostrada A10, direcția de mers Alba Iulia-Aiud. Acesta a fost filmat de către alți participanți la trafic. Filmarea a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea