Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. “Acasă de Crăciun”, alături de primarul Mircea Hava, Ionuț Fulea și tinerii liberali din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Miercuri seara, într-o atmosferă de poveste, i-am așteptat, împreună cu seniorii și tinerii liberali din Alba Iulia, pe cei 50 de copii din centrele de zi și casele de copii din municipiu, pentru a ne simți cu toții “Acasă de Crăciun”. 

Numele proiectului nostru vine tocmai din emoția pe care am vrut să o dăruim fiecărui copil în parte, trăind-o odată cu ei, acum, în prag de sărbători. Evenimentul a fost o reușită pentru că ne-am ocupat personal de fiecare detaliu în parte, de la prepararea sarmalelor și cozonacilor, după rețeta lui Gavroche și până la ajutorul dat lui Moș Crăciun pentru a umple sania cu cadouri! Da, am fost o echipă de elfi responsabili, dar nu puteam duce misiunea la bun sfârșit fără coordonatori de seamă, așa încât primarul Mircea Hava și viceprimarul Paul Voicu au fost la tot pasul lângă noi, la propriu! We have it on tape!

Pentru ca seara să fie completă, am colindat împreună și știm sigur că nu am fost sub ton, căci l-am avut între noi pe Ionuț Fulea care ne-a făcut, pentru câteva clipe, să credem că suntem pe scenă.

În final, Moș Crăciun nu s-a lăsat așteptat și a avut grijă ca toți copilașii să primească un dar, sigur, după o scurtă discuție cu fiecare, prin care Moșul a primit garanția cumințeniei din anul ce-a trecut și promisiunea fermă că Anul Nou o va spori și întări!

A fost cu-adevărat o seară luminoasă și emoționantă pentru cei mici și cei mari deopotrivă, iar căldura și iubirea oferite de copii au trezit în noi nerăbdarea de a-i vedea din nou, cu zâmbetele lor, cu lacrimile lor de bucurie, cu sufletul lor aproape de al nostru.

Dumneavoastră, tuturor, vă dorim Sărbători fericite, în liniște și cu speranță!

Alin Ignat, Prim-vicepreședinte al Tineretului Național Liberal

[nggallery id=5044]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Nicolae Muntean, Tezaur Uman Viu: Meșterul iconar, unul dintre cei mai importanți ambasadori culturali ai județului Alba, în lume

Ziarul Unirea

Publicat

în

Nicolae Muntean, Tezaur Uman Viu: Meșterul iconar, unul dintre cei mai importanți ambasadori culturali ai județului Alba, în lume Multe s-ar putea spune despre meșterul iconar Nicolae Muntean, născut la Cunța și trăit până nu de mult la Cugir – Vinerea și multe s-ar putea povesti, domnia sa fiind în acest moment unul dintre cei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea