Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| 585 de elevi din Sebeș se întorc la școală, de marți. Dorin Nistor: „Suntem alături de elevi și de profesori, oferindu-le toată susținerea noastră, pentru a promova cu succes examenele care se apropie cu pași repezi”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un număr de 585 de elevi din Sebeș și din localitățile aparținătoare și-au anunțat prezența la cursurile școlare din anii terminali, în perioada 2 – 12 iunie 2020, conform datelor pe care primăria le-a primit de la instituțiile de învățământ.

Dorin Nistor: „Suntem alături de elevi și de profesori, oferindu-le toată susținerea noastră, pentru a promova cu succes examenele care se apropie cu pași repezi.”

Am dat o mână de ajutor tuturor școlilor pentru a fi pregătite să primească elevii, în condiții de siguranță: au fost instalate 8 sisteme de igienizare, cabinetele medicale școlare au fost dotate cu termometre non-contact, personalul cabinetelor medicale școlare a fost testat, am oferit școlilor un număr de 4712 bucăți de măști de protecție de unică folosință, asigurăm rezerve de soluții dezinfectante și am contribuit, prin angajații SPAP, la dezinfectarea spațiilor și a zonelor din proximitatea școlilor.

Pentru elevii care vor relua cursurile, avem câteva instrucțiuni generale, primite de la reprezentanții școlilor. Astfel, pe site-ul fiecărei școli vor fi afișate orarul și informațiile privind modul de desfășurare a activității didactice. Rugăm elevii să ajungă la școală cu cel puțin 15-20 de minute înainte de începerea cursurilor. La intrarea în școală, sunt amplasate covorașe cu dezinfectant. Fiecare elev se dezinfectează pe mâini și primește o mască nouă de la profesorul grupei, pe care o poartă până la finalul orelor, urmând apoi a fi înlocuită cu o altă mască pentru deplasarea acasă.

Suntem alături de elevi și de profesori, oferindu-le toată susținerea noastră, pentru a promova cu succes examenele care se apropie cu pași repezi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea