Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

FOTO| 1 Decembrie, Ziua Națională sărbătorită la Școala Primară Tonea: „Țara nu se servește cu declarații de dragoste,ci cu muncă cinstită și la nevoie cu jertfă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

FOTO| 1 Decembrie, Ziua Națională sărbătorită la Școala Primară Tonea: „Țara nu se servește cu declarații de dragoste,ci cu muncă cinstită și la nevoie cu jertfă”

Ziua Națională A României a fost sărbătorită și de elevii de la Școala Primară Tonea. Școala a organizat un proiect educațional cu titlul „1 Decembrie Ziua Națională a României”.

Obiectivele proiectului sunt: îmbogățirea cunoștințelor despre istorie,geografie,religie care definesc portretul spiritual al poporului român,dar și stimularea dorinței de cunoaștere a realizărilor strămoșilor noștri și mândria față de trecutul istoric al acestor oameni și meleaguri.

Coordonator profesor pentru învățământul primar Scurtu Lucia Cosmina împreună cu elevii școlii au organizat un program artistic prin intonarea unor cântece și poezii,precum și desene și colaje care simbolizează ziua de 1 Decembrie.

MOTTO PROIECT:”Țara nu se servește cu declarații de dragoste,ci cu muncă cinstită și la nevoie cu jertfă.” Mihail Sadoveanu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Castelul Sâncrai: Investiție de două milioane de euro în împrejurimi și o curte pe măsură

Cezar Lancrajan

Publicat

în

FOTO | Castelul Sâncrai: Investiție de două milioane de euro în împrejurimi și o curte pe măsură Proiectul de Hotărâre, numărul 319 din 3 octombrie 2024, privind aprobarea studiului de fezabilitate cu indicatorii tehnico-economici aferenți și a devizului general la obiectivul de investiții „Amenajare și împrejmuire curte Castel Sâncrai” a fost publicat în Monitorul Oficial […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea