Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Florin Roman: ”Haosul din construcții trebuie sa înceteze” – Proiect de lege pentru eliberarea autorizației de construire numai după realizarea rețelei de utilități

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul PNL Florin Roman a anunțat, vineri, la Alba Iulia, că a depus un nou proiect de lege prin care să fie modificate prevederile actuale privind calitatea în construcții și autorizarea executării lucrărilor de construcții, astfel încât cumpărătorii de imobile să fie protejați.

Concret, inițiativa legislativă prevede ca rețelele edilitare să fie realizate înaintea emiterii autorizației de construire, iar dezvoltatorii imobiliari să primească această autorizație numai după introducerea utilităților și realizarea drumului la strat de uzură.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”Am depus un nou proiect de lege prin care operatorii serviciilor de utilități săfie obligați să introducă apa, canalul, cablu, telefonia etc. anterior obținerii autorizației de construire pentru zone de locuit. Totodată, prin noul proiect propun ca autorizația de construire pentru dezvoltatorii imobiliari și constructori să se facă după introducerea utilităților și realizarea drumului la strat de uzură. Adică nu lași gropi! Se ridica multe case rezidențiale, în special și apoi se trezesc că nu au utilități! Haosul din construcții trebuie sa înceteze, iar cumpărătorii de bună credință trebuie protejați!”, a declarat Roman.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea