Rămâi conectat

Actualitate

Florin Cîțu: „Creșterea salarială ar trebui rediscutată în funcție de performanțele bugetarilor”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Legea salarizării ar trebui rediscutată astfel încât bugetarii să aibă o creștere salarială în funcție de performanțele pe care le au, susține Florin Cîțu, premierul României.

„Ar trebui să avem o propunere de buget pentru ceea ce ne trebuie în 2021. Știm de la Comisia de Strategie și Prognoză că PIB-ul rămâne cam la fel ca anul trecut.

Citește și: Ministrul Educației: „Am cerut 530 de milioane de lei în bugetul învăţământului pentru bursele şcolare din 2021”

Costul cu pensiile crește cu aproape 8 miliarde. Asta înseamnă 0,8% din PIB. Trebuie să reanalizăm legea salarizăii.

Citește și: Profesorii ar putea primi până la 8000 de lei pentru toate orele remediale cu elevii lor. Câți bani au fost alocați pentru aceștia

La legea salarizării e vorba de a introduce performanță în administrația publică. Să fie indicatori de performanță. Sunt mai multe variante, lucruri care se întâmplă la UE. De exemplu, o rotație pentru directori. Sunt multe exemple de bune practici la UE”, a declarat Florin Cîțu.

Sursă: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Circulația bicicliștilor pe pistele dedicate din Alba Iulia. Obligațiile bicicliștilor și pietonilor

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Circulația bicicliștilor pe pistele dedicate din Alba Iulia. Obligațiile bicicliștilor și pietonilor Cetățenii Municipiului Alba Iulia, precum și turiștii veniți să viziteze capitala de suflet a României, vor beneficia în viitorul apropiat odată cu finalizarea proiectelor de mobilitate și de un sistem de “bike sharing”, în valoare de peste 6 milioane de lei, precum și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea