Rămâi conectat

Politică Administrație

Firma care construiește terenul de fotbal din Cetatea Alba Carolina a solicitat prelungirea termenului de execuție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un proiect de hotărâre privind prelungirea termenului de execuție a lucrărilor de construire a unui teren de sport pe Latura de Est a Cetății Alba Carolina (lângă viitorul Skate Park), va fi supus spre aprobarea consilierilor locali din Alba Iulia, în ședința din 30 ianuarie.

teren fotbalExecutantul lucrărilor a solicitat această prelungire pe motiv că a întâmpinat unele dificultăți tehnice și administrative, respectiv: transportul pământului rezultat din decopertare doar cu mașini cu tonaj până la 7,5; disfuncționalități în contractul de livrare a gazonului sintetic; necesitatea stabilirii, de comun acord cu administrația locală, a limitei de proprietate cu terenul pe care se construiește Skate Park-ul, toate acestea ducând la nerespectarea contractului încheiat cu Primăria Alba Iulia, în data de 7 ianuarie 2014, care prevedea finalizarea lucrărilor în termen de 1 an.

Reamintim că terenul de pe Latura de Est a fost concesionat firmei Capital Plus (executantul lucrărilor), anul trecut, pentru amenajarea unui teren de sport care să completeze funcţiunea de recreere și agrement din această parte a Cetății Alba Carolina, oferind alternative suplimentare de petrecere a timpului liber.

Prin construcția terenului de fotbal cu o suprafață de 751 mp, amenajarea unor tribune de mici dimensiuni (39 locuri) și construcția unui vestiar din lemn, cu caracter sezonier, alături de baza de tenis și Skate-Park, latura estică a cetății va deveni o zonă cu tematică sportivă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european O nouă recunoaștere europeană pentru Alba Iulia: Consiliul Europei ne-a oferit Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa! Citește și: FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea