Rămâi conectat

Curier Județean

”Fii bun și dăruiește!”: Campanie de ajutorare a copiilor și bătrânilor nevoiași, lansată la Alba Iulia. Donațiile se fac la Baroul Alba

Alexandra Mates

Publicat

în

fii-bun-si-daruiesteBaroul Alba, în parteneriat cu Judecătoria Alba Iulia, Tribunalul Alba, Curtea de Apel și Parchetul de pe lângă Curtea de Apel, a lansat, în urmă cu două zile, campania umanitară ”Fii bun și dăruiește”, prin care și-a propus să ajute copiii și bătrânii nevoiași.

Campania constă în colectarea, la sediul Baroului, de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, care vor fi distribuite ulterior copiilor abandonați și oamenilor străzii din centrele de plasament, precum și bătrânilor din centrele de îngrijire, cu posibilități reduse de trai.

Potrivit decanului Baroului Alba, avocat Mihai Baco, proiectul ”Fii bun și dăruiește!” se dorește a fi unul cu caracter continuu, nu doar de sărbători, și se adresează atât personalului din instituțiile implicate, cât și oamenilor cu suflet care vor să aducă zâmbete pe fețele celor cu nevoi speciale.

avocat-mihai-baco-”Avocații, procurorii și judecătorii au îmbrățișat ideea și se implică deja puternic în activitatea de colectare. Pe lângă articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, dorim ca în perioada sărbătorilor de iarnă să oferim și hrană celor aflați în dificultate”, a precizat avocatul Mihai Baco.

Toți cei care doresc să se alăture campaniei pot depune colete cu articole donate la sediul Baroului Alba, între orele 8.00 – 16.00.

”Suntem convinși că veți da dovadă de generozitate și veți răspunde în număr cât mai mare acestei inițiative, gestul nostru fiind unul de întrajutorare a celor năpăstuiți de soartă”, mai transmite av. Mihai Baco.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată pe o stradă din Aiud: Intervin pompierii

Bera Larisa

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată pe o stradă din Aiud: Intervin pompierii Un incediu de vegetație uscată a izbucnit vineri seara, în jurul orei 20.25 pe strada Tudor Vladimirescu din Aiud. Citește și: UPDATE FOTO | INCENDIU de vegetație uscată în zona km 310 al autostrăzii A1: Intervin pompierii din Sebeș Detasamentul de pompieri Aiud intervine […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea