Rămâi conectat

Curier Județean

Femeie din Blaj agresată de către fostul soț, cu care împarte încă domiciliul. Ordin provizoriu de protecție împotriva acestuia

Adela Spătar

Publicat

în

O femeie din Blaj a fost agresată de fostul soț, cu care împarte încă domiciliul. Aceasta ar fi primit mesaje de amenințare cu acte de violență în cazul în care ar denunța faptele violente la poliție. Un ordin provizoriu de protecție a fost emis în acest caz, pe o perioadă de 5 zile, timp în care bărbatul este obligat să părăsească domiciliul comun.

Polițiștii din Blaj au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva unui bărbat care și-ar fi agresat fosta soție.

La data de 09 septembrie, în jurul orei 17.00, polițiștii de ordine publică din Blaj au fost sesizați de către o femeie de 30 de ani, cu privire la faptul că a fost amenințată și agresată de fostul partener, împreună cu care împarte, în continuare, domiciliul.

Din primele cercetări, polițiștii au constatat că bărbatul ar fi lovit-o pe femeie și, ulterior, i-ar fi trimis mesaje de amenințare cu acte de violență, în cazul în care ar denunța faptele violente, la poliție.

Față de bărbat a fost întocmit dosar penal, pentru amenințare și violență în familie, iar polițiștii au emis împotriva lui și un ordin provizoriu de protecție, pe o perioadă de 5 zile prin care l-au obligat sa părăsească domiciliul comun și să păstreze distanța minimă față de fosta parteneră de viață.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Acțiune în sistem integrat a polițiștilor și jandarmilor din Alba: 60 de șoferi, testați joi pentru alcool și droguri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Acțiune în sistem integrat a polițiștilor și jandarmilor din Alba: 60 de șoferi, testați joi pentru alcool și droguri În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea