Explicație HALUCINANTĂ a ministrului Transporturilor privind lipsa autostrăzilor în România: ”Dacă am avea autostrăzi, ar fi salarii mai mari și ar pleca multinaționalele”

Paul Voicu - Primar 2020

Un deputat a declarat joi, în Comisia de Transporturi, că România are nevoie urgentă de autostrăzi. Replica ministrului Transporturilor e halucinantă. Lucian Șova a susținut că dacă am avea autostrăzi, ar fi salarii mai mari iar multinaționalele ar pleca din România.

“Este o rețea de autostrăzi minunată în Occident. De ce au venit multinaționalele aici? Au venit că sunt salarii mici. Când o să avem autostrăzi, o să avem salarii mari. Și tot vor pleca. Către alte zone fără autostrăzi, dar cu salarii mici”, a spus Șova.

ELIT

CITEȘTE ȘI: UPDATE/ FOTO/ VIDEO/ Accident MORTAL pe autostrada A1, între Deva și Simeria produs de un șofer care RULA pe CONTRASENS: 4 persoane decedate și 3 rănite 

Ministrul Transporturilor a decis să renunţe la proiectul cu Banca Mondială pentru construcţia autostrăzii Comarnic-Braşov.

Mihail David - 2020

CITEȘTE ȘI: FOTO, VIDEO. Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1: Constructorul a ajuns la 400 de muncitori și continuă angajările. Mobilizare puternică la nodul rutier de la Sebeș

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

„Ministrul Lucian Şova renunţă la proiectul cu Banca Mondială pentru construcţia autostrăzii Comarnic-Braşov. În schimb, anunţă că proiectul va fi realizat în parteneriat public-privat, sub coordonarea lui Narcis Neaga. Orice şansă de profesionalism pe care o avea această investiţie dispare! Directorul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere a mai eşuat de trei ori până acum în implementarea acestui proiect”, a susținut Cătălin Drulă.

CITEȘTE ȘI: FOTO, VIDEO. Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1: Situația casei de la Oarda, de pe traseu, care ține în loc lucrările, aproape rezolvată

Sursa: B1.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

8 Comentarii

Haules Baules 16 iunie 2018 at 11:13

Halucinanta dar adevarata! Cine are impresia ca firmele straine au venit in tara pentru cat de frumosi suntem, e in eroare.

Mircea 16 iunie 2018 at 11:50

Bravo Bula!

Speram sa fi avansat catre o functie in Ministerul Apararii sa nu mai avem nevoie de armata, dupa care la Agricultura sa distrugem toate terenurile agricole …..si asa pe rand ….la final la comunicatie sa blocam internet telefonie etc. si sa ne ducem in munti sa vanam in padurile taiate animalele care nu mai sunt – multumim de intelepciune – nu va doare nimic ??

marius 16 iunie 2018 at 12:25

Daca am avea mai mult bun simt am avea mai muta trecere.

Dirzu 16 iunie 2018 at 15:34

Un retardat.Daca un ministru gandeste asa la ce sa ne asteptam….

Relu 17 iunie 2018 at 8:00

Ce vreti de la PSD….
V-AU CUMPĂRAT CU UN KG DE ULEI SI UN LITRU DE ULEI!!

apoliticul 17 iunie 2018 at 9:52

Nu e primul.Traian Basescu a afirmat cand era ministrul transporturilor : Romania nu are nevoie de autostrazi.

ciclop 17 iunie 2018 at 15:17

credeam ca Bula a disparut dupa 1989 dar m-am inselat: au aparut mai multi Bula si unul este Ministrul Transporturilor.
Inaintea sa a fost toto un Bula, nu-mi qmintesc numele dar el spuneamereu ca ministerul pe care il conduce se numeste , atentie , MINISTERUL DE TRANSPORTURI. ERA DE LA cONSTANTA SI BINEINTELES PSD-IST .
Ce sa mai spunem de prim-ministrul veorica vaselica imunoglobina, buget pronuntat ca muget si care a adus in Uniunea europeana doua state din asia:Pakistanul simIranul, daca nu ma insel. Cine se aseamana se aduna in guvernul psd-ist .

ciclop 17 iunie 2018 at 15:21

pentru Bula de la Ministerul Transporturilor :
daca taceai filozof ramaneai. !!
Actualul guvern este formayt in majoritate din multi Bula .n frunte cu prim-ministrul. !!!Apropo cum se spune Bula la genul feminin.!!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...