// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO, VIDEO. Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1: Situația casei de la Oarda, de pe traseu, care ține în loc lucrările, aproape rezolvată

Casa de la Oarda, aflată pe traseul Autostrăzii Sebeș-Turda, exact sub viaductul care va fi construit pe sub Valea Orzii, din cauza căreia nu puteau fi executate lucrări, a fost expropriată, iar constructorul speră că săptămâna viitoare va obține autorizația de demolare.

Citește și:  FOTO, VIDEO. Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1: Au început lucrări de asfaltare în apropierea viitorului nod rutier Alba Iulia Sud

Vineri, în zonă, era un buldoexcavator și muncitori ai antreprenorului Impresa Pizzarotti care au instalat câțiva stâlpi din lemn, pentru a monta câteva panouri fonoabsorbante în vederea demolării casei.

Practic, una dintre problemele pe care le invoca antreprenorul general Impresa Pizzarotti își găsește soluția, în zonă Oarda putând fi de acum efectuate lucrări, firește, dacă nu o să intervină alte probleme legate de nivelul de zgomot, iar constructorul va fi din nou amendat.

Reamintim că Impresa Pizzarotti a primit o amendă de 50.000 de lei pentru nerespectarea acordului de mediu, nivelul de zgomot fiind foarte redus – 50 de decibeli.

Citește și: FOTO/ VIDEO: Pe Autostrada Sebeș – Turda, Lotul 1, mobilizare în creștere a constructorului, la mijlocul lunii iunie

Autostrada Sebeş-Turda va avea o lungime totală de 70 de kilometri şi va traversa parțial judeţele Alba și Cluj, fiind împărţită în patru loturi.

Primul lot se întinde pe 17 kilometri, de la intrarea pe autostradă în Sebeş, până la Pârâul Iovului, după Alba Iulia. Lotul doi are o lungime de 24,3 kilometri şi se întinde de la Pârâul Iovului până la intrarea în Aiud, iar lotul trei, care are 12,5 km, se întinde de la intrarea în Aiud până la Decea. Ultimul lot are 16,3 km şi se termină în Turda.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Răspunsuri la FOTO, VIDEO. Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1: Situația casei de la Oarda, de pe traseu, care ține în loc lucrările, aproape rezolvată

 1. A10 16.06.2018 la 0:55

  Dati ma drumu la autostrada, tragana-me-as in ea casa, ca altii fac autostrazi, cai ferate si cand o sa fim izolati de la drumu principal tot puteti faci autostrazi la timp ca nu o sa mai conteze.

 2. Mircea 16.06.2018 la 11:22

  Bubuie prostia in Romania!!!

  Va mirati ca sta un proiect de importnata nationala dupa o casa?? Nu ar trebuii – ministrul transporturilor crede ca e nasol sa avem autostrazii pt ca o sa creasca salariile.

  Nu mai pot sa va injur guvernantilor …nici asta nu meritati!!

 3. ?? 16.06.2018 la 18:01

  Aiureala ca o casa incurca lucrarile ! Daca s-ar lucra si s-ar fura mai putin, santirele ar avansa !

 4. Fin observator 17.06.2018 la 18:14

  Strategia statului Roman: a stat, sta si va sta in mofturilor unor ,,functionarasi” de toata ,,isprava”????!!!!

  Politicul trebuie sa plateasca pentru tergiversare.

  Nici un conducator strain nu si-ar fi batut joc de tara asta cum si-au batut ai nostri!