Ziarul Unirea

VIDEO: Eveniment de excepţie al Fundaţiei Agra’s la Alba Iulia

Luni, 28 noiembrie, la Hotel Parc, în Alba Iulia a avut loc prima ediţie a galei organizată de Fundaţia “Agra’s”, în cadrul căreia se răsplătesc eforturile şi rezultatele unor oameni cu care comunitatea din Alba se mândreşte. Ideea aparţine conducătorilor societăţii producătoare de Mezeluri Domneşti, domnul Dan Sărmăşan şi doamna Ligia Sanda Stâncel.  Este încă o formă prin care aceştia doresc să împărtăşească şi celorlalţi din succesul lor, să dea înapoi comunitaţii o parte din plusvaloarea pe care au reuşit să o aducă în mediul de afaceri din Alba şi din România.

Fundaţia “Agra’s” pentru o lume mai bună a acordat Diplome de Excelenţă profesorului Emeric SZAKACS pentru întreaga sa activitate în slujba comunităţii şi pentru promovarea sportului; lui Emanuel Bogdan CHINDRIŞ  speranţa tenisului din Alba Iulia; profesoarei Ioana Dana ION pentru activitatea şi rezultatele deosebite în formarea tinerelor talente; medicului Răzvan Ovidiu CURCĂ pentru activitatea şi rezultatele deosebite în domeniul medical; profesorului Georgeta BĂDĂU pentru activitatea şi rezultatele deosebite în domeniul educaţiei şi învăţământului şi frumoasei interprete Ina TODORAN pentru activitatea şi rezultatele deosebite în domeniul cultural.

ELIT

Au încântat invitaţii cu colinde de Crăciun, grupul “Muguri de tezaur” pregătit de profesoara Leontina Fărcaş de la Centrul de Cultură “Augustin Bena”. Fundaţia Agra’s promite ca acest eveniment, aflat acum la prima ediţie, să capete anvergură de la an, pentru mult timp de acum inainte.

Din cadrul acestui eveniment, Fundaţia Agra’s împărtăşeşte cu dumneavoastră, prin intermediul ediţiei online a ziarului Unirea o colindă susţinută de grupul “Muguri de tezaur” pregătit de profesoara Leontina Fărcaş.
Bogdan PRESECAN

 

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136