Rămâi conectat

Curier Județean

Evaluare Națională 2018: Peste 220 de contestații, depuse în Alba, majoritatea la matematică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un număr de 229 de contestații au fost depuse, marți, de către candidații din Alba la Evaluarea Națională 2018, majoritatea nemulțumirilor fiind la matematică.

Potrivit Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Alba, 134 de contestații au fost depuse la matematică, 89 la limba și literatura română și 6 contestații au depus la limba maternă elevii aparținând minorităților naționale.

Rezultatele la Evaluarea Națională au fost publicat, marți, iar elevii au putut depune contestații între orele 14.00 și 19.00.

Acestea vor fi soluționare între 20 și 22 iunie.

În 23 iunie este programată afişarea rezultatelor finale ale evaluării naţionale (limba si literatura romana, matematica, limba materna) după soluţionarea contestaţiilor.

La Evaluarea Națională din acest an în județul Alba s-au înscris 2590 de elevi, dintre care 115 au absentat la limba română, iar 118 la matematică, potrivit IȘJ Alba.

Citește și Elevii cu care Alba se mândrește: Cine sunt cei unsprezece care au luat 10 pe linie la Evaluarea Națională și cum au reușit să ducă județul în elita învățământului

Media generală obţinută în cadrul EN VIII are o pondere de 80% în calculul mediei pe baza căreia se realizează admiterea în clasa a IX-a de liceu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit duminică după-masa pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Citește și: INCENDIU în Alba Iulia, cu degajare de fum, de la o oală cu mâncare uitată pe foc Detasamentul de pompieri Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea